Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Aki ellenzi a tv-t mit csinál...

Aki ellenzi a tv-t mit csinál egész nap az ujszulottel?

Figyelt kérdés
Sokkal mondják h hozzá kell szoktatni a zajhoz,mert kesobb mindentol megijed.
2021. aug. 27. 03:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

#9 rossz hírem van, te a laptopos válogatott filmezéssel ugyanolyan megítélés tárgya vagy mint mindenki aki egyáltalán képernyőidőt enged egy gyereknek, legyen az tv, telefon, laptop, tablet.

Na már nem tőlem, nálunk megy a "tv" (nálunk is válogatva, nem konkrétan a tv).

2021. aug. 27. 08:21
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

ÉN néztem a laptopot!

Nem a kisgyerek, neki mondom, pár perc babóca jutott kb 1,5 éves korától. Csecsemőként egyáltalán nem látott képernyőt, az enyémet sem, illetve mikor néztem is halk volt, nem is hallotta. Ez a különbség a tv és a laptop között! Az egyikben csak te látod, mert feléd fordul, illetve csak te hallod, mert közel van! Na meg ugye a műsorok minősége!

Ha van bekapcsolt tv a szobában, azt bárhonnan láthatja a baba is. Ha van bekapcsolt tv a szobában, akkor azt hallani fogja a baba is!

2021. aug. 27. 08:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csináltam a szokásos dolgokat, mikor aludt a kisbabám. Takarítás, főzés, mosás stb, mégis egy idő után minden apró kis zajra felébredt. Minden hajnalban, mikor megy el az apja dolgozni, mi is kelünk, mert ébred az ajtónyitásra is, és nem lehet visszaaltatni. Úgyhogy úgy ahogy van hülyeség ez az egész zajhoz szoktatás.
2021. aug. 27. 10:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A cicák és a tesók megoldották, direkt sosem zajongtam, tv-nk nincs, nem is lesz.
2021. aug. 27. 10:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én mindent csináltam mellette ami zajjal jár 6 hónapos koráig.

Porszívóztam, ment a szárítógép, mostam stb. A tesója is hangos pláne amikor online oktatás volt. 20 gyerek zajongott folyamatosan de nem kelt fel rá. Nagyon jó alvókája volt. Most persze elég ha nyikorog a parketta már fenn is van.

2021. aug. 27. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:
amikor a fiam szuletett es meg 5 evig egyetlen szobaban laktunk se furdoszoba se rendes konyha nem volt. apa valtott muszakban dolgozott es a szobaban elni is kellett mind a harmunknak. ettunk ittunk mosakodtunk furdettuk a gyereket , neztuk a tvt jottek neha hozzank is es kesz. az elet nem allt meg mert volt egy gyerek tettunk egy fuggonyt az agya ele es kesz. 5 eves volt akkor koltoztunk be a hazunkba.
2022. febr. 4. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!