Aki ellenzi a tv-t mit csinál egész nap az ujszulottel?
#9 rossz hírem van, te a laptopos válogatott filmezéssel ugyanolyan megítélés tárgya vagy mint mindenki aki egyáltalán képernyőidőt enged egy gyereknek, legyen az tv, telefon, laptop, tablet.
Na már nem tőlem, nálunk megy a "tv" (nálunk is válogatva, nem konkrétan a tv).
ÉN néztem a laptopot!
Nem a kisgyerek, neki mondom, pár perc babóca jutott kb 1,5 éves korától. Csecsemőként egyáltalán nem látott képernyőt, az enyémet sem, illetve mikor néztem is halk volt, nem is hallotta. Ez a különbség a tv és a laptop között! Az egyikben csak te látod, mert feléd fordul, illetve csak te hallod, mert közel van! Na meg ugye a műsorok minősége!
Ha van bekapcsolt tv a szobában, azt bárhonnan láthatja a baba is. Ha van bekapcsolt tv a szobában, akkor azt hallani fogja a baba is!
Én mindent csináltam mellette ami zajjal jár 6 hónapos koráig.
Porszívóztam, ment a szárítógép, mostam stb. A tesója is hangos pláne amikor online oktatás volt. 20 gyerek zajongott folyamatosan de nem kelt fel rá. Nagyon jó alvókája volt. Most persze elég ha nyikorog a parketta már fenn is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!