Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Aki ellenzi a tv-t mit csinál...

Aki ellenzi a tv-t mit csinál egész nap az ujszulottel?

Figyelt kérdés
Sokkal mondják h hozzá kell szoktatni a zajhoz,mert kesobb mindentol megijed.
2021. aug. 27. 03:31
1 2
 1/16 anonim válasza:
43%
Rádió vagy mit tudom én
2021. aug. 27. 03:44
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Első gyereknélmzenét halgattunk, másodiknál tesó megoldotta a zajt
2021. aug. 27. 04:02
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

Sokan mondják. Sokan sok mindent mondanak.

Nekem a babám nyugodt alvása fontosabb volt, minthogy sokak szerint hozzá kell szoktatni a zajhoz. Miért is kéne? Én sem zajban alszom. Miért várnám el tőle?

De ha már van egy nagytesó akkor ott nyilván már nem lehet megoldani a csendet.

2021. aug. 27. 04:38
 4/16 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk csak nyikorog a parketta :D Nem szoktattam elsőt se külön zajban alváshoz, de nem totál voltunk csöndben sem, pl.

halkan telefonáltam vagy pakolásztam, sokszor átjött valaki... Jó alvó volt, nagyobbként is az. A második gyermekem meg rossz alvó volt, na nála örültem volna csendnek, de megoldhatatlan volt. Egyébként nem ellenzem a tévét, csak nem jut eszembe nézni.

2021. aug. 27. 05:35
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

Azért mondják ezt mert régen a háztartás előrébb való volt mindennél. Ha porszívózni kellett azt akkor is muszáj volt ha akkor ért oda az asszony csak mikor aludt a gyerek. Amúgy meg baromság. Sose volt kifejezetten zajhoz szokatva a fiam. Este simán alszik ha zajolunk is, nappal viszont van hogy felébred rá. Nem alszik olyan mélyen akkor.

A tévé meg amúgy pont nem egy újszülöttnél okoz gondot. Makd mikor már látja, nézi. Később pedig a háttérzaj miatt késhet, rosszul alakulhat a beszéde

2021. aug. 27. 06:11
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem tévé zajához kell szoknia, hanem a normál élet zajaihoz. Beszéd, edénycsörgés, kutyaugatás, forgalomzaj. A tévéztetés árt az idegrendszeri fejlődésnek.
2021. aug. 27. 06:45
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

Soha nem volt zaj,tv ilyenek ha aludtak. Mindig csendben,ahogy én is.

Ennek ellenére mindig ha volt vmi ünnrp pl.szülinap és leraktam őket hiába volt itt 20 ember akik zajingtak,ők ugyanúgy aludtak.

2021. aug. 27. 06:59
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Ez a zajhoz szoktatás egy baromság.Mi sem szeretunk zajban aludni!Nem is jo az agynak mert úgy nem pihen.Én is csinálom a dolgom mikor alszik,de megprobálom ezt a lehető leg halkabban csinálni,hogy tudjon pihenni.A kutya ugatáshoz nem lehet hozzá szoktatni.Nálunk akárhányszor ugat a kutya,ő mindig össze rezzen.
2021. aug. 27. 07:02
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

Nem volt zaj, mikor aludt, de ő alapból mélyen alvó, a filmezésemre(laptop, letöltött filmek) és volt, hogy fúrásra sem ébredt fel:)

Szerintem akik nem tévéznek, mint pl mi is, laptopon néztünk filmeket. Neki nagyon max jutott pár perc bogyó és babóca a telefonon. Én a tvt a reklámok miatt nem engedem, meg a műsorok válogatatlansága miatt.

Mikor csecsemő volt, lazán néztem mellette filmet a lehető leghalkabbra állítva, amit még hallok, úgy, hogy vele egy légtérben van. Ha a szoba egyik felében álltál. Tök jó volt. Illetve házimunkához is gyakran nyomok be filmet a laptopon.

2021. aug. 27. 07:17
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk a szomszédok meg a ház előtt elhaladó autók gondoskodnak a megfelelő zajszintről :D
2021. aug. 27. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!