Mikor és hogy érdemes leszoktatni egy kisbabát a cicin elalvásról?
4 hónapos a kisfiam, csak anyatejes.
Esténként születése óta az a megszokott menetrend nálunk, hogy fürdés után 8-kor megyünk az ágyba, ott szopi és alvás. Szoptatás közben elalszik és átteszem a kiságyába.
Éjjel 2-3 alkalommal kel, az első alkalommal át szoktam tenni közénk, megszoptatom és alszunk tovább. Ilyenkor már hiába akarom visszatenni a kiságyba, felkelt és üvölt.
Nappal szintén cicin alszik el általában, le kell feküdni mellé és szoptatni az alváshoz. A cumit kiköpi. Mondjuk néha magától is elalszik, cumi és cici nélkül, de ez ritka.
A lényeg, hogy 10 hós kora körül szeretném majd elválasztani, de nem tudom, hogy késöbb nem lesz-e nehezebb. Próbáltam összebújni vele, ringatni, simogatni a kiságyában, de csak sír és ordít cici nélkül, pláne este...
Értem, 7-es. Ha megjön addig, nyilván én is szoptatok tovább.
De ezt nem tudhatom és a kérdésem az volt, hogy lehet a cicin altatásról leszoktatni egy babát, erre szeretnék választ kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!