Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikor aludta át az éjszakát a...

Mikor aludta át az éjszakát a gyereketek?

Figyelt kérdés
Itt nem feltétlenül arra gondolok, bár írhat az is, akinél estétől reggelig nem kell bemenni a szobába, hanem mondjuk kel 1 vagy 2x és visszaalszik cici/víz után egyből.
2021. aug. 20. 22:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

2 és fél éves a fiam. Talán ha van 10 átaludt éjszakánk eddig 🤷‍♀️

13hónapig szoptattam, addig 5-6x kelt. Azóta 1-2x inni.

2021. aug. 21. 09:33
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

Lányom 3 hónapos kora óta végigaludta az éjszakát és utána ezt semmi se borította fel, se fogzás, se mozgásfejlődés, se szeparációs szorongás (nyilván a betegség más).

Fiam most lesz 9 hónapos, még nem volt átaludt éjszakánk. 2X-3X kel. Igaz, hogy utána nincs fönt, megissza a tápszerét és alszik is tovább, de ezt én semmiképp se mondanám átaludt éjszakának. Nálam az átaludt éjszaka az, ha este lerakom, reggel kelek hozzá. Az mitől átaludt éjszaka, ha folyton kelünk?

2021. aug. 21. 12:16
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó: pedig nagyon sokan úgy gondolják. Mikor megkerdezem, hogy átalussza az éjszakát? Perszee, mondom de jó, mi még cicizünk éjjel.

Ja, hogy cicizni/tapszert inni ők is kelnek 3-4 alkalommal 🤦🤦

Az, hogy átaludt? 😅😅

2021. aug. 21. 12:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekem 2 éves kora után kezdett éjszakát végigaludni néha. A lányom inkább 2,5 évesen. Most 6, illetve 2,5 évesek, többnyire azért alszunk, de a nagynál néha van egy pisilni kell, vagy rosszat álmodtam, a kicsi meg néha felkel inni, de aztán alszik is tovább. Ez már meg se kottyan, babának borzasztó szar alvók voltak, a 3-5 ébredés a minimum volt másfél éves korukig, de voltak 10+ ébredéses időszakok is.
2021. aug. 21. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van eddig, hogy 8 körül leteszem evés után, aztán fél 1-1 közt általában keltem, nem magától kell, peluscsere, evés, aztán 7-9 között kel reggel. Két hónapos most, az elejétől ez a rendszer.
2021. aug. 22. 00:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért kelted fel éjjel? Nem kötözködésből kérdezem, csak furcsa és szeretném megérteni.
2021. aug. 22. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!