Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Segítség! Hogyan szoktassuk...

Segítség! Hogyan szoktassuk az ágyába?

Figyelt kérdés

Kislányomat "elrontottuk". 19 hónapos most. Születése óta velem aludt, aztán idővel elértük, hogy altatás után áttegyük az ágyába, és csak az első ébredéskor hozta át a férjem mellém. Most mindem éjszaka vándorlunk, hol én a baba mellé, hol a férjem a másik szobába, miután letette mellém a kicsit.

Kimerültek vagyunk, eddig nem volt lehetőségünk/energiánk éjjel tartani a frontot, és az ágya mellett állva nyugtatgatni, könnyebb volt magamhoz venni. Annyit elértünk, hogy éjjel már nem eszik (max itatjuk a nagymelegben), de sokszor megébred, és engem keres. Vagy rajtam alszik. Este sem alszik el egyedül, altatni kell, viszont a bölcsiben szépen elalszik egyedül.

Tudnátok adni ötleteket arra, hogy szoktassuk át a saját ágyába? Nekem az lenne a logikus, hogy betesszük, simizzük kicsit, majd elbúcsúzunk tőle, és kijövünk a szobából. Ha sír, visszamegyünk megsimizni, de nem vesszük ki. De férjem nem feltétlenül ért egyet, mint ahogy azzal sem, hogy egy ekkora babának "illene" már egyedül megtanulnia elaludni.

Én már nem bírom. Se az éjjeli vándorlást, se az esti egyórás altatásokat.

Minden ötletet szívesen fogadok. :)

2021. júl. 3. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
A te terved tökéletes.
2021. júl. 3. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
A lányom szopik meg (uekkora) és mi úgy szoktattuk át a saját ágyába, hogy amikor felkelt az apukája ment át (én nem) de sosem hagytuk sírni még az ágyban sem, kicsit sem. Apa felvette és pár nap alatt szépen leszokott az éjszakai vandorlasrol meg szopasrol. Kb 15hos kora ota alszik egyedül. Majd ő is inni szokott de 2hetente max 1szer ha kelt minket.
2021. júl. 3. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
2021. júl. 3. 21:10
 4/7 anonim válasza:
66%
Tedd a kiságyat a ti ágyatok mellé szerintem.
2021. júl. 3. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
Na... és akkor, amikor még köztetek aludt, leszívtelen gyökerezitek azokat, akik külön altatják a gyereket. Tessék, itt a nagy kötődő nevelés böjtje.
2021. júl. 3. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
23%

Bocsánat előre is a kérdésért, és ne is sértődj meg rajta, mert egyáltalán nem bántani akarlak vele, csak szimplán kíváncsi vagyok...

Ilyen korú között hogyan tartjátok fent a férjeddel a kiegyensúlyozott párkapcsolathoz szükséges kellő intimitást? És itt most nem csak a szexre gondolok, egy szimpla összebújás vagy együtt pihenés is sokat számít...

2021. júl. 3. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
Miért kell azonnal a kérdezőnek esni, hogy naittakötődőnevelésböjtje bebebeeee (szó nem volt kötődő nevelésről, de ne zavarjon), meg egyből jön valaki a szexszel (az amúgy megvan, hogy nem csak este ágyban lehet dugni misszionárius pózban?) Pont összebújni meg miért ne tudnának?? Istenem. De ha valaki azt kérdezi, hogy ugye nem baj, hogy ötvenkét hetes terhesen még napi két dobozzal szívok, mert jujj, nem tudom lerakni, azt mindenki nyugtatgatja, hogy ó, kutya baja se lesz, szívjad bátran. Ki érti ezt.
2021. júl. 4. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!