Segítség! Hogyan szoktassuk az ágyába?
Kislányomat "elrontottuk". 19 hónapos most. Születése óta velem aludt, aztán idővel elértük, hogy altatás után áttegyük az ágyába, és csak az első ébredéskor hozta át a férjem mellém. Most mindem éjszaka vándorlunk, hol én a baba mellé, hol a férjem a másik szobába, miután letette mellém a kicsit.
Kimerültek vagyunk, eddig nem volt lehetőségünk/energiánk éjjel tartani a frontot, és az ágya mellett állva nyugtatgatni, könnyebb volt magamhoz venni. Annyit elértünk, hogy éjjel már nem eszik (max itatjuk a nagymelegben), de sokszor megébred, és engem keres. Vagy rajtam alszik. Este sem alszik el egyedül, altatni kell, viszont a bölcsiben szépen elalszik egyedül.
Tudnátok adni ötleteket arra, hogy szoktassuk át a saját ágyába? Nekem az lenne a logikus, hogy betesszük, simizzük kicsit, majd elbúcsúzunk tőle, és kijövünk a szobából. Ha sír, visszamegyünk megsimizni, de nem vesszük ki. De férjem nem feltétlenül ért egyet, mint ahogy azzal sem, hogy egy ekkora babának "illene" már egyedül megtanulnia elaludni.
Én már nem bírom. Se az éjjeli vándorlást, se az esti egyórás altatásokat.
Minden ötletet szívesen fogadok. :)

Bocsánat előre is a kérdésért, és ne is sértődj meg rajta, mert egyáltalán nem bántani akarlak vele, csak szimplán kíváncsi vagyok...
Ilyen korú között hogyan tartjátok fent a férjeddel a kiegyensúlyozott párkapcsolathoz szükséges kellő intimitást? És itt most nem csak a szexre gondolok, egy szimpla összebújás vagy együtt pihenés is sokat számít...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!