Kinek mikor aludta át az éjszakát a baba úgy, hogy enni sem kelt fel? anyatejes vagy tápszeres volt? :-)
Nagy 2,5 éves kora óta nem eszik éjjel, de még mindig van olyan néhanapján,hogy “éhes vagyok”
Èjjel 2-kor
3 éves
Kicsi 1,5
2-3 alkalommal kel
Ilyenkor a nagy is ennyiszer
Úgyh tuti gyerekfüggő
2 éves koráig szopott a lányom. Nem tudom, meddig evett éjszaka is.
De 2 éves korától nem. Mert nem kapott tápszert, tejitalt, ilyesmit.
Azt se tudom, mit szoktak adni éjjel... XD
13hós koráig anyatejes volt. Addig képes volt 4-5x is kelni éjjel.
Leszoktattam, azóta 1-2x kel inni a mai napig. 2 éves múlt. 1 kezemen meg tudom számolni az átaludt éjszakáinkat.
(Most jön majd a tesó ősszel, kezdhetem előről ismét 😅)
Nalunk változó volt. 2-6 hónapos kora között ataludta. Legalábbis úgy hogy éjfélkor evett aztan reggel 7-kor. Mivel későn fekvő vagyok megvartam az ejfelt mindig.
Aztan katasztrófa lett hogy kuszni kezdett, meg a fogai jöttek, meg felállt. Legrosszabb 9-12 hónapos kora között volt. Ott már csak az segített ha velünk aludt. Aztan egy éves kora után fokozatosan jobb lett. Most lesz 1,5 éves júliusban és most már 1-2 hónapja teljesen atalussza az ejjelt 22-9 óra között.
De nalunk volt minden. En aludtam a gyerekkel. A ferjem aludt a gyerekkel. Mindenfele verzióban és éjjeli cserekkel. Most a kisagy mellett van a mi matracunk a kutyák párnája a matracunk mellett es így egy nagy alvos szobank van 😂 de mindenki alszik mint a bunda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!