Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Másnak is ilyen keveset...

Másnak is ilyen keveset alszik a babája?

Figyelt kérdés

3 hetes lesz a kislányom hétfőn,nagyon keveset alszik szerintem.

Nappal max 6-7órát összesen,éjjel kb 8at,a többit ébren tölti,nyüszög,sír de van,hogy csak elvan magának.Sokszor nemjó neki sem fekve sem kézbe...sehogy.

Nem beteg,enni eszik rendesen,nem hasfájós.

Akkor nem értem mi zavarhatja meg ennyire,eddig nem így csinált,olyan jókat aludt.

Kezdek lassan elfáradni,mivel segíthetek neki?

2021. jún. 11. 23:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Növekedési ugrás, nyugodtan adhatsz neki kicsit többet, lehet csak 10-15ml hiányzik a tele pocakhoz. A legtöbb anyatejes baba ilyenkor szinte le se száll a ciciről. Illetve ott nem lehet tudni, hogy most 90 vagy 150ml-t szopiztak egyszerre.
2021. jún. 13. 10:33
 12/18 A kérdező kommentje:

Félek,hogy nehogy túl egye magát vagy fájjon a kis pocakja,amúgy is sokszor nyugtalanul alszik,kínozza a puki,pedig mindig megvárom míg büfizik és cseppet is kap a tejbe szélre.

Van èjjel egy időszak 11tól 3ig nagyon nyugtalan,nem alszik,sokszor sír is és folyton csak enne.

2021. jún. 17. 18:08
 13/18 A kérdező kommentje:

Egyébként 120ml az amivel jól lakik mostanában.

90 ml után el alszik,büfizik is aztàn szunyál 10 percet,kinyitja a szemét és még kér,megeszi a többit és van hogy vissza alszik.

2021. jún. 17. 18:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekünk az espumisan vált be, az erősebb. 5-10cseppet lehet adni, de nálunk néhány hét után már elég volt 4-5 csepp. A felesleget úgyis kibukná. 120ml majdnem 1 hónaposan jó szerintem.
2021. jún. 17. 18:19
 15/18 A kérdező kommentje:

Németországban élunk és itt a sab simplexet adták,eddig segített de ugylátom hogy már nem használ úgy.

Mindenki aval jön hogy egy hónaposan mennyit eszik.

Mostanában még a 3 órát sem huzza ki ennyivel.

3.275gal született és 3 kilóval hoztuk haza,azóta 4.1 kg.

2021. jún. 17. 19:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Espumisan csepp Németországban is van,ha gondolod olvass utána és próbáld ki. A mennyiséghez nem tudok érdemben hozzászólni, nekem igény szerint tápszeres, az elején próbáltam írni, hogy mennyit eszik, de aztán feladtam. Esetleg ha ott is nagyon meleg van megpróbálhatod két étkezés között kis vízzel kínálni, hátha csak szomjas. Vagy bébiteával. A 4 kiló soknak tűnhet, de ha megvan hozzá a centije is akkor jó.
2021. jún. 17. 19:43
 17/18 A kérdező kommentje:

Az enyém is tápszeres,31 fok van,jó meleg.

Mennyi vizet lehet adni? Vagy teat?

Itt Németországban a gyerekorvas aztmondta nem szabad,tudtom szerint otthol szabad....mi is annak idején kaptunk vizet is teát is.

2021. jún. 17. 20:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Itthon lehet kapni mecsek babynéven babateát. Ha van esetleg itthon valakid, küldhet ki csomagban, kipróbálni. Néhány korty elég szokott lenni nekik.
2021. jún. 17. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!