Miért nem tudom elaltatni a saját kislányomat?
Figyelt kérdés
Délelőtt még simán elalszik a karomban, viszont délután egyáltalán nem. Húsz perc után se. A karom meg leszakad.
Csak az apja tudja elaltatni. Neki 5 perc.
El vagyok keseredve...
2021. máj. 7. 15:35
2/12 anonim válasza:
Vidd le sétálni babakocsiban.
Nálunk is volt ilyen, hogy csak az apjánál aludt el. Most fordult a kocka, csak nálam alszik el délben. A délutáni alvást az csak a babakocsiban működik nekünk.
3/12 anonim válasza:
Miért kell altatni egyáltalán? Sír, ha leteszed?
4/12 anonim válasza:
Mert megszokta, hogy a karodban van és az nem kényelmes alváshoz. Tedd az ágyába és hagyd ott.
5/12 anonim válasza:
Akkor majd apuka altatja mindig, te így is eleget csinalsz a gyerek korul
6/12 anonim válasza:
Én akkor sírnék a boldogságtól, ha az apja el tudná altatni.
7/12 A kérdező kommentje:
Másfél éves.
Igen, sajnos altatni kell, pici korától nem alszik el egyedül az ágyban.
2021. máj. 8. 22:12
8/12 anonim válasza:
Másfél évesen lehet hogy már sok neki a két alvás. Az én lányom pl egy éves kora óta egyszer alszik, de ez nem általános. De nekem is ez volt a jele, hogy nem akart elaludni, csak szenvedett.
10/12 A kérdező kommentje:
Igen, megoldódott, egyet alszik csak ebéd után, és tökéletesen kibírja estig!
Köszi a hozzászólásokat!
2021. máj. 21. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!