Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mennyi ideig tart egy normal...

Mennyi ideig tart egy normal altatás?

Figyelt kérdés
Kislanyom altatása egyenesen szörnyű.. eddig legalabb az esti egesz jo volt de az elmúlt napokban minden a feje tetején van es mar nem tudom mit tegyek...1,5 éves, 9 honapos korától csak 1x alszik nappal kb 1,5-2 órát...2 hónapja a nappali altatas katasztrófa...hol sikerül elaltatni hol nem...1 altatas kb 45 perc 1 óra...mindent kipróbáltam már...toltam az időn, hamarabb altattam...teljesen mindegy milyen korán kel úgyis olugyanolyan nehéz...ma este szinten 1 óráig altattam mire elaludt? Tényleg ennyi időre van szüksége h elaludjon? Másnál is ennyi kell? Sokat vagyunk levegőn, rengeteget mozog és nagyon figyelek arra h az esti altatás előtt legalább egy órával már nyugi legyen...de mar teljesen kivagyok ezektől az altatasoktól...mit csináljak? Hagyjam rá h másfél évesen már 1x sem akar aludni?

2021. ápr. 29. 21:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen h ennyien valaszoltatok :) ma délután is brutalis volt :( Köszönöm a táblázatot is ...

Általában 7-8 között ébred de inkább 8 felé es 12:30 körül kezdem altatni ebed után...eddig ez tökéletes volt 10-15 perc es aludt is (a nagy ágyon altatom) aztan ez egyik napról a másikra megváltozott es kezdődött ez a "rémálom" altatás. Jött a foga ugyh arra fogtam szóval 1 hónapig kitartóan küszködtem es kitartottam. Mikor láttam h egy hónap múlva sem javul az egesz akkor elkezdtem minden nap kicsit később altatni délután de mindig kellett a 45 perc...aztan azt vettem észre mintha hamarabb lenne almos...elkezdtem hamarabb altatni de ugyan úgy 45 perc...tanácstalan vagyok es senki nem tud segíteni...minden nap azt mondom h sz.rok rá holnaptól nem altatom ha nem akar ne aludjon de aztan mikor látom h alszik 1,5-2 órát akkor az van bennem h igenis szuksege van az alvásra... es 10-es mintha az én gyerekemrol írtál volna.. szóról szóra ezt csinálja...kikészít

Lenne valami tanácsotok?

2021. ápr. 30. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!