Mennyi ideig tart egy normal altatás?
Köszönöm szépen h ennyien valaszoltatok :) ma délután is brutalis volt :( Köszönöm a táblázatot is ...
Általában 7-8 között ébred de inkább 8 felé es 12:30 körül kezdem altatni ebed után...eddig ez tökéletes volt 10-15 perc es aludt is (a nagy ágyon altatom) aztan ez egyik napról a másikra megváltozott es kezdődött ez a "rémálom" altatás. Jött a foga ugyh arra fogtam szóval 1 hónapig kitartóan küszködtem es kitartottam. Mikor láttam h egy hónap múlva sem javul az egesz akkor elkezdtem minden nap kicsit később altatni délután de mindig kellett a 45 perc...aztan azt vettem észre mintha hamarabb lenne almos...elkezdtem hamarabb altatni de ugyan úgy 45 perc...tanácstalan vagyok es senki nem tud segíteni...minden nap azt mondom h sz.rok rá holnaptól nem altatom ha nem akar ne aludjon de aztan mikor látom h alszik 1,5-2 órát akkor az van bennem h igenis szuksege van az alvásra... es 10-es mintha az én gyerekemrol írtál volna.. szóról szóra ezt csinálja...kikészít
Lenne valami tanácsotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!