Babák,h.válasszák ki mondjuk a kedvenc szundikendőjüket? Milyent érdemes vennem? Vagy felesleges?
Szerintem ez gyerekfüggő.
A lányomnak vettem 5-öt, egyik sem lett kedvenc, pedig mindig a kezébe adtam, mellé raktam ha aludt, de semmi. Ő csak cumis volt.
A fiam kapott egyet ajándékba 3 hónaposan és azóta elválaszthatatlanok😄
De amúgy szerintem az a jó, amit könnyen meg tud fogni, nem nehéz.
Ilyen kis gúnárunk van és mindig a “szárnyát” vagy a lábát fogdossa.
Szerintem felesleges...
Nekem 2,5 évesen választott, egy varrott cicát...
Előtte nem kellett semmi.
Pedig lett volna.
Bár már régi kérdés azért leírom a tapasztalatomat.
Két lányom van, mindkettőjüknek van szunditakarója.
A nagyobbik, olyan 10 hónapos volt mikor egyszer a nappaliban azt vettem észre, hogy a járóka szélére hajtott tescos kistakarót lehúzza és elkezdi vonszolni, itt-ott ráfekszik. Onnantól minden alvásnál odaadtam neki és magához ölelte, igy tudta is, hogy alvás jön. Persze babakocsiban is nála vol, autóban vagy ha szomorú volt. Megnyugtatta...5 db-ot szereztem be még ugyanabból a takaróból. Barátnőmnek is volt 2 azt is nekünk adta, meg mikor kiírtam fb-ra sikerült találni, így lett 6 db. Folyamastosan mostam/mosom így mindíg van a szekrényben tiszta. Már rég tudja, hogyha nem találja vagy már nem illatos akkor hol talál tisztát. Az összes jó neki mivel ezt szokta meg, mindegy melyik van nála ugyanúgy megnyugtatta bármikor. Bár már lassan 8 éves nyilván csak este ráteszi a fejét, nem kell sehova hurcolászni évek óta, szerintem egy szép emlék már inkább neki.
A kicsi ugyanez...4 éves. Próbálkoztam ilyen olyan kendővel de nem ragaszkodott hozzá, aztán egy hasonló babatakarót megláttam a pepcoban és rögtön éreztem hogy az lesz az...jó puha, vidám szín. Hazavittem és ugyanazt csinálta mint anno a nagy, szóval abból is van 4 db. Imádja, megnyugtatja, vele alszik. Mind újszerű maradt így, hogy van belőlük pót, sehova sem ciki menni vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!