Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hány éves kortól aludjon...

Hány éves kortól aludjon egyedül egy gyerek?

Figyelt kérdés

A húgom még a szüleimmel alszik. 4 éves. Nem tudom meddig normális, hogy valaki a szüleivel alszik. Tudnátok írni, hogy akinek van gyereke vagy kis tesója, mennyi ideig aludt a szülőkkel? Csak kiváncsiságból :)

17/L

2021. ápr. 5. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Az első perctől kezdve a saját szobájában alszik mindneki, szerintünk így a jó.
2021. ápr. 5. 23:55
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
7 hónapos volt az első babám, addig egy szobába aludtunk, de nem egy ágyba. Utána került át a kiságya a saját szobájába, szerencsére gyorsan megszokta. Második babám 5 hónapos, most, hogy már nem kell olyan sűrűn kelni hozzá a saját szobájába alszik. A 4 éves kor szerintem kicsit sok már.
2021. ápr. 6. 16:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) utolsó, szerintem is kicsit sok már
2021. ápr. 6. 16:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Velünk egy ágyban kicsinek nem aludt, egy szobában igen. Aztán másfél éves korától szoktattuk külön szobába. Most 4 éves múlt, az ő szobájában alszik, de mostanában együtt alszik velem ha az apja éjjel dolgozik. Ha otthon az apja nem csinál belőle ügyet, tudja h alapból a saját szobájába kell aludni.
2021. ápr. 6. 18:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez normális, jó ez így.
jan. 13. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!