Hány éves kortól aludjon egyedül egy gyerek?
Figyelt kérdés
A húgom még a szüleimmel alszik. 4 éves. Nem tudom meddig normális, hogy valaki a szüleivel alszik. Tudnátok írni, hogy akinek van gyereke vagy kis tesója, mennyi ideig aludt a szülőkkel? Csak kiváncsiságból :)
17/L
2021. ápr. 5. 18:56
11/15 anonim válasza:
Az első perctől kezdve a saját szobájában alszik mindneki, szerintünk így a jó.
12/15 anonim válasza:
7 hónapos volt az első babám, addig egy szobába aludtunk, de nem egy ágyba. Utána került át a kiságya a saját szobájába, szerencsére gyorsan megszokta. Második babám 5 hónapos, most, hogy már nem kell olyan sűrűn kelni hozzá a saját szobájába alszik. A 4 éves kor szerintem kicsit sok már.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) utolsó, szerintem is kicsit sok már
2021. ápr. 6. 16:59
14/15 anonim válasza:
Velünk egy ágyban kicsinek nem aludt, egy szobában igen. Aztán másfél éves korától szoktattuk külön szobába. Most 4 éves múlt, az ő szobájában alszik, de mostanában együtt alszik velem ha az apja éjjel dolgozik. Ha otthon az apja nem csinál belőle ügyet, tudja h alapból a saját szobájába kell aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!