Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 3 éves lányunk hisztizik...

3 éves lányunk hisztizik alvás előtt. Miért?

Figyelt kérdés

Délután mar nem aludt kb. 2 éve, de mostanaban olyan hisztis meg faradt delelott, hogy visszavezettuk. Viszont elotte fel órát ordit, hogy nem akar aludni, utal aludni.

Este ugyanez megy. Mindegy, hogy hany órája van ébren, ha csak szóba jön az alvas, mondja, hogy nem akar aludni, utal aludni. Sot, ha faradt, de fel sem hozzuk az alvast, magatol mondja ugyanezt.

Maszik ki az agybol, menekul, stb.

21-22 körül alszik el, 7-8 körül kel. Kb. egy hónapja látszik rajta, hogy nem piheni ki magát éjszaka. Kb. egy hete probaljuk delutan is altatni, de hisztizik elotte legalabb egy orat.

Miért csinálja ezt?

Decemberben volt 3 éves, novemberben született testvére. Nincs elhanyagolva, mert áldott nyugodt a tesó. Kb. amíg szopizik (3-4 orankent) , addig nincs csak a nagyobbal foglalkozva.

2021. ápr. 4. 17:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, mint mondtam, (szerintem) MINDENT kiprobaltunk már, lekapcsolt villanynál is ugyanezt csinalja.
2021. ápr. 5. 14:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Nagy valószinűséggel a kistesó érkezese van a háttérben. Amikor cirkuszol az alavás miatt tudja hogy olyankor csak vele foglalkozol, egyedül csak vele mint rég. Tudom irtad hogy sokat foglalkoztok vele, de egy 3 évesnek ez nem elég. 3 évig csak vele foglalkoztál most meg egy másik gyerekkel is. Tudom miről beszélek, mi is átmentünk ezen. Lehet nem tudatosan csinálja. Nálunk az sokat segitett hogy kettesben csináltunk programot, úgy hogy nem volt ott a pici. Séta együtt, udvar együtt, vagy apa elvitte sétálni a picit mi meg addig rajzoltunk együtt mint régen.

Kell egy kis idő neki is hogy megszokja az új felállást.

2021. ápr. 5. 15:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi, próbáltuk mi is ezt is, de azért is hisztizik, hogy jöjjön a kisteso is, meg hogy neki hianyzik a kisteso...passz, hogy mi tortenhetett, remélem atmeneti.
2021. ápr. 5. 19:40
 14/15 anonim ***** válasza:
70%

Vagy nem csináltad megfelelően, határozottan, vagy szegény sérült.

Gondolkodnék rajta.

2021. ápr. 6. 14:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy sérült, szimpla hiszti, ha fáradt. Ha nem fáradt, semmi baja nincs, ezelőtt 1 hónappal meg akkor sem volt semmi baja, ha fáradt is volt.
2021. ápr. 7. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!