Min kellene változtatni ?
Az én babám is ilyen, most is itt ülök az ágya mellett. Én már próbáltam sok mindent. Legfontosabb a napirend szerintem. Nappal 4x1-2 órát alszik, minden evés után játék van. Esti rutin is lényeges, nálunk fürdés után etetés és alvás jön. Van, hogy szépen visszaalszik, van, hogy nagyon megébred és akkor jön a tortúra. Nálunk szerencsére a porszívó egész jó segédeszköz a visszaaltatásra, van fehérzajt játszó plüsse is, ezt csak éjszakára használjuk. Amiket ilyenkor ki tudsz még próbálni, az az adamo hinta (nálunk csak ebben alszik nappal, vagy babakocsiban), fitball, hordozás, esetleg ringatás.
Az álometetést néha én is bevetem, ha sikerül még félálomban találnom. Én úgy vettem észre, hogy így könnyebben visszaalszik. Nem baj, ha kevesebbet eszik, inkább keljen kétszer enni, és aludjon vissza hamarabb, mint hogy két órát virasszak mellette. Mindenki jobban tud pihenni.
Ja és amúgy én mindig arra gondolok, hogy nem tart örökké, egyszer majd jobb lesz, és minden éjjel várom, hogy átaludja az éjszakát :D
Mindeddig hiába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!