21/27 anonim válasza:
Én a férjemmel szoktam, ő is velem. A gyerek meg marad a helyén.
22/27 anonim válasza:
Érdekes ez a mindenki a helyén szlogen. Te megtehezed, hogy parodhoz bujva, biztonságot érezve aludj, de a gyereknek kukon szobában a helye. :)
23/27 anonim válasza:
Mert a párom az életem párja, ő neki van helye mellettem, és ő is ugyanígy gondolja!
24/27 anonim válasza:
A Kedvesemmel szeretek összebújva aludni, ugyanis az a természetes ;)
25/27 anonim válasza:
Szerintem az is természetes, ha a saját gyerekeddel összebújsz (főleg amíg pici), de kinek mi :) Az életed párja ott lesz veled bújni életed végéig, a gyerek meg csak pár évig lesz ilyen bújós-együttalvós, legkésőbb mire iskolába megy (az csak 6 év!!) már bőven nem fogja igényelni az ennyi kontaktot. Én szeretem kiélvezni ezeket az éveket, nekem jó érzés, hogy a családunk ilyen kis bújós :) Kettőt pislogok, és már elköltözik meg saját élete van, ami ugyan cél, de néha olyan jó lenne megállítani az időt, hogy ezek az együttalvós, ágyban lustálkodós szombat reggelek, amikor mindannyian egy kupacban fekszünk, örökké tartsanak :)
26/27 Derjaderja válasza:
24. Valóban nem találni a természetben/néprajzban példát arra, hogy egy gyerek vagy egy állatkölyök az anyukájához bújva aludjon.
27/27 anonim válasza:
#26 egy kicsit ezt most kikérem magamnak. Én a gyerek apja vagyok! Első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!