Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikortól kéne átaludnia az...

Mikortól kéne átaludnia az éjszakát?

Figyelt kérdés
6 hónapos a babám. Anyósom szerint neki már átkéne aludnia az éjszakát. Általában 2x szokott kelni éjszaka, akkor mellre teszem, picit szopizik és rövid időn belül vissza is alszik. Fogzása már több mint 2 hónapja elkezdődött, azóta már a 6. foga bújt ki, úgyhogy én ezért sem tartom borzasztónak, hogy éjszaka még felkel...
2021. jan. 3. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Gyerek függő. Vki még 3 évesen sem alussza át az éjszakát, vmelyik gyerek meg már a kezdetektől fogva. A lányom 23 hónapos lesz, de még ő is felkel többször éjszaka.
2021. jan. 3. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Az én lányom 4.5 éves. A mai napig felébred vizet inni.
2021. jan. 3. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

6 hónaposan bőven kell még ennie éjjel is, ha szopik.

Majd ha 6 évesen se alszik, akkor aggódhatsz.

Anyósodnak meg bólogass, és kész.

2021. jan. 3. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Anyósod poroszosan hülye.

Nem csak babája válogatja, hanem sok mástól is függ.

Az én babám 0-2 hósan óránként kelt, 2-3 hósan kétszer kelt, 3-6 hósan átaludta az éjszakákat, 6+ kétszer kelt. Most 1-szer ébredt fel az is majdnem 5kor volt, szóval aludt 10 órát. Az én nezetem szerint ezzel megintcsak átaludta az éjszakát.

Van a 4 hónapos alvásborulás, a 8 hónapos alvásborulás, a fogzás, bármi megzavarhatja a rendszert.

Nem "kell" még átaludnia az éjszakákat, persze az az ideális.

Anyósod meg mehet az én anyámmal meg a hülye tanácsaikkal el. Az én anyám a cukros teát nyomatja a 8 hósomnak, mert nem szereti még a vizet.

Meg hogy én legalább anno ittam. Aham, most meg nem iszok rendesen csak ha valami lónyál.

2021. jan. 3. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Ahogy a többiek is írták.. totál változó van aki első naptól alszik, van aki később, és vannak akik évek múltán sem. Mindegyik normális. Anyósodat nyugodtan állítsd le és mondd meg, hogy nem, nem kell tudnia átaludni az éjszakát.
2021. jan. 3. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Mègis mire alapozza anyòsod? Ès ha èbred akkor milyen jòtanàcsa van? Mondd neki, persze, àtalussza az èjszakàt.

Frlnőttek is felèbrednek èjszaka, csak mi vissza tudunk aludni.

2021. jan. 3. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
25 évesen sem alszom át az éjszakát. Viccet félretéve, szerintem egy 6 hónapostól ez semmiképp sem elvárás. Az én kisfiam 3 hónapos, és 5x kel minden éjjel.
2021. jan. 3. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:

A nagyobbik lányon 4 évesen kezdte átaludni (nem szoptattam éjjel, sem sokáig, nem adtam neki éjjel kakaót, volt cumija, nem aludt velünk szóval semmi extra csak felkelt átjött visszakellett kísérni kicsit mellé ülni - de ezt 4 éven át....)

A kisebbik 1 évesen már átaludta. Pedig mindent ugyanúgy csináltunk nála is....

Hogy 6 hósan nem alussza át és ez baj lenne? Szerintem még sose láttam olyan babát a környezetembe aki 6 hósan átaludná...pedig van pár gyerkőc erre felé :)

2021. jan. 3. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!