Hány fokban és miben alszik gyereked és hány éves ? Hányszor kel éjjel és mettől meddig alszik?
9 hónapos, rugdalózóban alszik, szivacson a földön, felnőtt takaróval. A hálózsákot és rácsos ágyat nem tűri.
Kétszer kel az éjszaka és 22,5 fok van a szobában.
A nagy 4 éves. Pizsiben alszik, felnőtt takaróval, ami többnyire csak mellette van egész éjjel. Valamikor hajnalban szokta magára húzni, amikor kezd hűlni a ház, mert reggel amikor ébresztem mindig be van takarózva. Ritkán ébred, illetve ha ébred is nem minden esetben szokott nekünk szólni, csak ha rosszat álmodik. 8-9 között alszik el, hétköznap 7:15-kor ébresztem, hétvégén 8 körül szokott kelni.
A kicsi 3 hónapos. Ő egy rövid ujjú body+pamut rugiban alszik, pléddel betakarva. Ő kicsit fázósabb, mint a tesója. Este 8-9 között alszik el ő is. Éjjel változó, álatában 2x kel enni, de van, hogy csak 1x, de olyan is, hogy 3x. Ilyenkor csak gyors szopizik és alszik is vissza. Reggel 7-8 között ébred ő is.
21-22 fok körül szokott lenni éjjel.
Minden szobában este 20 fok van. A nagy 6 éves, általában trikóban és bugyiban alszik vastag takaróval. Este 9-től reggel fél 7-ig alszik.
A kicsi 2 hónapos rugdalózóban alszik vagy mellettem babaobolben vagy közöttünk babafeszekben. Nem bír melegben aludni ezért csak egy vékony pléd van rajta. 10 körül alszik el és egy hete már átalussza az éjszakát. 6 körül enni utána még vagy vissza alszik vagy nem.
20hós a fiam. Póló, rövidnadrág, pelusba alszik.
22-24fok van a lakásba.
Hálózsákja sosem volt, a takarót lerugdalja. Így is le van izzadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!