Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 13 honapos baba ejszaka 2-3...

13 honapos baba ejszaka 2-3 orat fent van.Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A kerdesem az ejszakai alvassal kapcsolatos. Sajnos a kisfiam mar kb 3 hete éjszakánként felebred es egyszeruen képtelenség visszaaltatni. 2-3 ora hosszat is fent szokott lenni es emiatt altalaban minden borul. Ha jol mennek a dolgok akkor napi 2x alszik 45 percet es este 7-fél 8 körül alszik, reggel pedig 6-kor kel. Mivel ejszaka fent van, ezert kesobb kel es az egesz napirendunk felborul, de nem is ez a gond, hanem az, hogy mar nagyon kimerito az ejszakai altatas. Probaltam mar sok mindent, de semmi nem jott be. Volt valakinek ilyen tapasztalata es ha igen esetleg tudnatok nekem tanacsot adni, hogy mi lehet a baj? Ugy erzem valamit biztosan en rontok el. Vagy lehetseges, hogy a foga jön?

Köszönöm előre is, ha valaszoltok!

2020. dec. 2. 12:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hőmérséklet? Noncs ott hűvösebb/melegebb? Nem száraz a levegő nálatok? Csak mert a száraz levegő irritálhatja a torkát pl. Ott min alszik- milyen matracon? Mennyire van ott sötét és nalatok? Stb stb. Mindent gondolj végig.
2020. dec. 9. 00:07
 12/13 A kérdező kommentje:

11-es.

Nagyon köszönöm a tippeket. A hőmérséklet most kb ugyanolyan. A matrac itthon mas, de kivettem a matravvedot a lepedő alól hátha az volt a baj es hoztam a mamatol takarot is azzal takartam be, hátha. Eddig semmi nem vált be. A szaraz levegő lehetséges még. Ezen probalok valtoztatni es remenykedek. Fel ora utan sirva ebred. Latszik, hogy nagyon-nagyon fáradt.

Köszönöm megegyszer. Ha lesz javulás, majd megirom 🙂.

2020. dec. 9. 14:51
 13/13 anonim válasza:
Kedves kerdező! Megoldódott a problémátok? Kerlek meséld el. 🙂
2021. okt. 29. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!