Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit csináltok, ha már semmi...

Mit csináltok, ha már semmi nem működik?

Figyelt kérdés
Tiszta a pelenka, tele a poci, már alig tudja nyitvatartani a szemét, bármelyik pillanatban el tudna aludni, de ha megpróbálom bárhogy elaltatni, akkor üvölteni kezd, és nem engedi. Felpörgeti magát, majd 5 perc múlva megint hullafáradt. 7,5 hónapos.
2020. okt. 9. 09:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyszerűen békén hagytam. Betettem a kiságyba és kimentem a szobából. 5 perc alatt elaludt.
2020. okt. 9. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni kérdező, de ahogy az egyes írja, hogy a mozgásfejlődés miatt lehet és írod, hogy az ötletekben már feláll, nem adok nektek se sok időt 😀
2020. okt. 9. 12:24
 13/15 A kérdező kommentje:

11: én lennék a világ legboldogabb embere 🤣

12: fantasztikus... Már csak az kell nekem :D

2020. okt. 9. 12:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Ekkor neki is volt egy ilyen időszaka, nála meg kellett találni a megfelelő ritmust, hat edzettem lábra mikor ringattam. Volt h feszített vagy sírt de pár perc kitartó “ugrálás” hupplákolás(rugózás) akar fel alá jarkalas közben, bele nyugodott. De volt h csak át kellett fektetnem a jobb karomról a balra, vagy szomjas volt, vagy függőlegesen akart aludni. Mindig meg kellett találni a megfelelő pozíciót és nem engedni h ki feszítse magát. Közben éneklés dudálás vagy bármi amit szoktunk. Aztán már Nem bírtam mert nehéz baba, már akkor 10-11 kg volt. Agy szélére ültem és előre hatra dülöngéltem vagy rugóztam az agy szélén ülve. 11-12 hónapos kora között már Úgy éreztem nagyon nem akart így aludni. Akkor már leraktam magam melle az agyba és elaludt ez volt 2-3x. 1 éves volt már amikor elhatároztam h mostmár így fog aludni és ez 1,5 hónapja így van. Először csak este aztán már ebéd után is is aludt. Ebéd után hamarabb elalszik mint este.
2020. okt. 9. 12:52
 15/15 A kérdező kommentje:
4 órája kitartóan gyakorolja a térdelést és felmászást dolgokra... Azóta volt már két meltdownja de nem sikerült elaltatni. Hát tényleg mozgásfejlődés lesz ez...
2020. okt. 9. 13:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!