Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért nem tud mélyen aludni?

Miért nem tud mélyen aludni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislányom 4hónapos.Nagyjából megvan a napirend.Márha lehet már annak nevezni😃

Reggel fél9körül ébred.Napközben 3x fél órát alszik.Ha szerencsénk van a délutáni alvása az 1órás.

Fél óra után mindig megébred.Napközben ezért nem tud visszaaludni.Az esetek 80%ában vissza tudom altatni mikor az 1órásat alussza.De nemis ezzel van a baj.Az éjjelekkel.Esdig 2x kelt enni és alidt is vissza.Na most 1hete kb össze vissza tekereg felébred cicivel sem lehet visszaaltatni rendesen.Minden kis neszre megébred.Borzasztó.Nem aludtam egyhuzamban 2órát az elmúlt napokban.Volt egy idő mikor annyira bepörgette magát hogy nemtudott elaludni ezért bevetettük a porszívót.Ez ment úgy 2-3hétig.De már sem mentőöv ha nem akar aludni.

Ma peldául fél4kor felébredt és csak fél9kor aludt el nagynehezen nagy sírás után.

Általában kézben alszik el vagy babakocsit tologatom bealszik picit ringatom kézben és úgy teszem le.

Van h éjjel ahogy tekereg össze vissza a lábait felemeli és leejti.Ezért gondoltam pocakra de nemhiszem h ilyen sokáig lenne.

Valakinek valami ötlete?

Azt látom h az első fél óra mély alvás utána borzasztóan felszínesen alszik.Este mikor elalszik nekem is be kell vonulnom vele ilyenkor mert ha megébred vissza kell altatni.Hogy tudnék segíteni neki hogy rendesen aludjon?

2020. szept. 9. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy valami enyhe fájdalma van. Fog, has?
2020. szept. 9. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogyan alszik? Nekünk, amíg még nem tudott forogni jobbra balra, a hason alvás volt a kulcs. Nem keltették fel a reflexek, és nagyon jókat aludt.
2020. szept. 9. 23:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Próbáltam hason de nem jött be neki sajna😟

Foga hasa?Passz...töm mindet a szájába nyálzik nagyon de ez már hetek óta így van.

Hasa?Van h pukizik...de ha fájna valamilye nem aludna vissza nem?

2020. szept. 10. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem ezt akkor csinálta, amikor a pociját feszítette a sok puki. Pont így tekergett, 30 percenként ébredt. Jól megtornáztattam a pocit+szélcső. Irdatlan mennyiségű levegő jött ki. Utána aludt reggelig.
2020. szept. 17. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!