Másnak is kel 6x vagy többször a baba? Hogy lehet ezt bírni?
Figyelt kérdés
Nyolc hós,cumival alszik,de 6 x is kiesik a szájából egy éjjel és nem teszi vissza mèg. Állandó migrènem van,sírok,nappal itt a nagytesó aki nem alszik,így nem merek elaludni a picivel. Nèha ülve elalszok,ès felriadok 20 perc múlva,hogy mi törtènt. Már sírok a fáradtságtól. Elmúlik ez valaha?2020. aug. 14. 11:17
21/27 khniki válasza:
A cumi foszforeszkál? Szóval amúgy látja éjjel, hogy hol ban? Csak mert az én kisfiam is cumis, de ő 7 hónaposan már megtalálta és vissza is tette a szájába.
22/27 A kérdező kommentje:
Igen,vilagit. De ejjel csukott szemmel sir utana. Nappal visszarakja,de percekig tart mig iranyba forditja.
2020. aug. 15. 05:55
23/27 anonim válasza:
Arra kéne rávezetni, hogy az ujját szopja.
24/27 A kérdező kommentje:
Utolso,isten ments hogy raszokjon az ujjszopasra. Iszonyu eloreallo kapafogakat csinal. Most kezdett el kb ot napja jol aludni. Talan marad. Majdnem ket honapig kelt vagy 6 x.
2020. szept. 9. 18:52
25/27 anonim válasza:
Utolsó voltam; hát érdekes nekem nem csinált kapafogakat, pedig vagy 5 éves koromig szoptam az ujjam, és a baráti körömben mindenki ujjszopós volt, aztán mégsincs senkinek kapafoga. Viszont a gyerekem 10 hetes kora óta átalussza az éjszakát ujjszopással. (Szoktam hallani a monitoron, ahogy cuppog rajta.)
26/27 A kérdező kommentje:
Utolso,en pedig sok ilyen fogat lattam. De mindegy is,ugyse fogadja el az ujjat.
Nekem tovbbra is borzalmas az ejszaka. 5-6x ebred,meg mindig nem teszi vissa a cumit,csukott szemmel uvolt. Hurra... hozza 4:30-5:00 kor kelunk reggel. Nem is ertem,hogy tudom tulelni a napot.
2020. szept. 26. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!