Másnak is kel 6x vagy többször a baba? Hogy lehet ezt bírni?
Figyelt kérdés
Nyolc hós,cumival alszik,de 6 x is kiesik a szájából egy éjjel és nem teszi vissza mèg. Állandó migrènem van,sírok,nappal itt a nagytesó aki nem alszik,így nem merek elaludni a picivel. Nèha ülve elalszok,ès felriadok 20 perc múlva,hogy mi törtènt. Már sírok a fáradtságtól. Elmúlik ez valaha?2020. aug. 14. 11:17
11/27 A kérdező kommentje:
Tudom.akartam babaobolt,de lebeszeltek rola,mobsvan kiesik,kigurul a baba. Mar banom,az jo megoldas lett volna. Elso gyerek 2 honapos koratol aludt,eszembe se jutott,hogy most nem ez lesz.
2020. aug. 14. 11:44
12/27 anonim válasza:
A sima kisagybol meg tudod csinálni. Mi is abból csináltuk. Levettuk az oldalat. Nem kell külön befektetni.
13/27 anonim válasza:
Szerintem minden egyéb dologtól függetlenül pár órára bízd rá a férjedre vagy vmelyik nagymamára és aludd ki magad, mert ez így tényleg veszelyes... és bármikor adodikcerre lehetőség, ezt heti szinten 1-2x csináld meg, nem csodálom, hogy ki vagy készülve.
14/27 A kérdező kommentje:
Oke. Lehet atrendezzuk a szobat. Mellesleg ugy jartunk,h a mostani kisagyak racsai olyan szuken vannak,h nem fer be rajta a kezem,csak konyekig. Anno 6-7 eve a regi kisagyon befert honaljig. Harom lec szedheto ki,szoval felulni mindenkeppen fel kellene,ha mellemhuzom is.
2020. aug. 14. 11:53
15/27 anonim válasza:
Egy próbát megér. Felülni meg mindig kisebb erőfeszítés, mint átmenni. Plusz lehet már az is elég lesz neki, ha megsimogatod. Nekünk is ez volt. Amíg atertem, addig felébredt, de mióta mellettem van, azóta elég, ha rateszem a kezem, kicsit megrázogatom és már vissza is alszik. Sok vesztenivalód nincs igazából.
16/27 A kérdező kommentje:
Oke. Valamit ki kell talalnom,visszaalszik am rogton,ha a cumit visszadugom,de ahhoz fel kell kelni es atsetalni a szoban :/
2020. aug. 14. 12:05
17/27 anonim válasza:
Az én 9 hónapos fiam is kb ennyiszer kel. Hogy lehet bírni? Nehezen tudom. Pedig nekem csak ő van,nincs tesója és van hogy tudok vele picit aludni nappal. De nálunk nagyon máshogy van. Könnyebb nekem mert ő velem alszik és nem a cumit keresi hanem a mellem. Egyikről a másikra pakolgatom,én is kb 6/7-szer az éjjel és alszik vissza. De én még így is fáradt vagyok. Minden tiszteletem a tiéd komolyan,hogy ezt így bírod. Főleg hogy két gyereket látsz el.
18/27 Derjaderja válasza:
Tudom, hogy nem.vigasztal, de ebben a korában az enyémnek az volt a hobbyja, hogy éjszaka kózepén órákra felkelt és játszani kellett vele.
Ha a másodil is ilyen lesz, nem tudom, mi lesz.
Kitartás.
19/27 A kérdező kommentje:
Koszi. Lefekedtunk aludni,"raeroltetve" a nagylanyomat,erre furnak felettunk... En tenyeg vilagga megyek. Varom a szeptembert,mert megy suliba es akkor jobban tudok pihenni,de ha jon a digitalis oktatas,egy elsosnek. Nah akkor agyverzest kapok.
2020. aug. 14. 13:49
20/27 anonim válasza:
Le kellene szoktatni a cumiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!