Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Aki mellen altatott a baba...

Aki mellen altatott a baba mennyi idős koráig csinálta? A baba magától hagyta el vagy le kellett szoktatni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 31. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Ez engem is érdekelne, mert nem csak ott alszik el, hanem végig cicin alszik..már nem bírom :(
2020. júl. 31. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Én sosem hagytam ott aludni, nem élő cumi vagyok. Ott aludt el 6 hónapos koráig. Azóta ringatás, 5 perc alatt elalszik, és beteszem a kiságyába.
2020. júl. 31. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Majdnem 3 éves volt
2020. júl. 31. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
2.5 éves koráig vártam, hogy elhagyja magától aztán mivel nem történt meg így leszoktattam.
2020. júl. 31. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:
35%

Nálunk úgy van, hogy én csak mellen tudom elaltatni vagy nagy ritkán háton hordozva, de úgy lerakni nem bírom, viszont az apja játszi könnyességgel elaltatja ugye mell nélkül...

1,5 éves lesz.

2020. júl. 31. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!