Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Fél óra múlva felébred 3hónapo...

Fél óra múlva felébred 3hónaposom??

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3hónapos kislányom ha elalszik fél óra múlva mindig megébred...ha a kezembe alszik el ha mellettem...mindenhogy...nagyon ritka ha vissza lehet altatni ilyenkor.Az esti alvás is csak úgy működik ha ilyenkor odafekszem mellé és 38x visszadom a cumit...órát lehetne hozzá igazítani.

A helyzet az...hogy a nagy is pont ugyan ilyen volt.. .ő már 9éves.

Másnak is van így?

Mit lehetne tenni hogy segítsek neki h ne ébredjen?

2020. júl. 24. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Mindenképpen megébred, ebben a korban kb fél órásak az alvásciklusok. Utána megébred, félálomban csekkolja a környezetét. Ha minden oké, alszik tovább, ha valami zavarja, felébred. Lehet melege, fázhat, kényelmetlen, teli a pelus, nincs itt anya, nem ott vagyok, ahol elaludtam (mert pl közben betetted az ágyába). De mivel említed a cumit, lehet ez is a baj, ha ahhoz volt szoktatva, hogy nonstop cumival a szájában alszik, akkor az a baja, ha a kiesik. Rá kell jönni, mi a baja. De éppenséggel az is lehet, hogy ő ilyen anyával alvós típus, és csak akkor alszik, ha ott vagy mellette és hozzád bújhat. Ilyen is van.
2020. júl. 24. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ez normális.
2020. júl. 24. 14:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Cumi csak addig kell míg elalszik.De azis csak akkor ha fekve alszik.Elalszik cumi kiköp.Éjjel sincs bent neki.Ha kézben van pedig simán cumi nélkül alszik.Olyan nincs h semmi sem jó sosem.Például ma csak fél órákat aludt.Ez nagyon kevés.
2020. júl. 24. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyűgös ébredés után? Mert ha vidám, akkor nem kevés,ennyire van igénye. A kislányom 1 éves koráig kerek 30 perceket aludt, se többet, se kevesebbet. És vidám volt egész nap, neki ennyi kellett. Kisfiam most 5 hónapos, ő még 3x alszik, általában 25-40 percet születése óta, nagggyon ritkán 1 órát. És semmi gondja, vigyorogva ébred. Praktikát nem tudok, soha nem próbáltam őket visszaaltatni.
2020. júl. 24. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!