Tibor1998 kérdése:
Egy 6 éves kislányt rá lehet már szokatni hogy önálóan saját ágyában aludna? Ha igen hogy?
Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 07:31
21/24 anonim válasza:
Normális el hogy valaki tizenhat évesen anyucihoz bújva alszik? Egészséges lelkületű gyerek nem ragad még kamaszként is az anyjára. És egészséges lelkületű nő nem a kamasz gyerekével alszik rendszeresen.. hanem a párjával mondjuk. Ha egy gyerek állandó jelleggel az anyján lóg, az biztos jele a szorongásnak, bizonytalanságnak. Ezt a többség négy-öt éves korár kinövi.
22/24 anonim válasza:
Ezt azok mondják akik igazolast keresnek miert nem kell törődni a gyerekkel. A gyerekek többsége valoban korábban leválik mint a 16 év. De mindenki egyéniség mindenki más. Az egy hülyeség hogy korhoz van kötve egy gyereknek mikor mit hány évesen kell csinálnia.
23/24 Derjaderja válasza:
Fú, nem tudom. Azért van pár köztes lehetőség aközött, hogy 16 éves korig a gyerekkel alszol, és hogy 1 naposan kulcsra zárod az ajtaját, füldugóval alszol és 6 hetesen bökcsibe adod. Kb ez a "minekszülte" kategória...
Nem tetszik, hogy mindenkire, aki bármifèle határt tart a nevelésben, bemagyarázod, hogy "igazolást keres, hogy ne kelljen törődni a gyerekkel".
24/24 anonim válasza:
Senki nem mondott olyat, hogy 16 éves korig kötelező a gyerekkel aludni. De aki így élt nem tudom miért kell leszólni. Én is a nagymamámmal aludtam 12 évesen is. Nem hozzábújva hanem mert a nagypapa ment reggel dolgozni. Őt nem zavarhattuk az alvásban ezért ő aludt a nappaliban mi meg a hálóban a mamával. Semmi furcsa nem volt benne. Nem mellesleg amit írtam nem csak a saját véleményrm hanem Popper Péteré is aki kiváló gyermekpszichológus és pszichiáter volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!