Dévény terápia javíthat a babám alvásán?
Feszes a babám, ezért kell járnunk. 5 hónapos és nagyon rosszul alszik, jó esetben 3x kel éjszaka és mindig csak maximum 8 óra az éjszakai alvásmennyisége. Olvastam már erről könyvet,nem hatnak a módszerek.
A gyógytornasz azt mondta, jellemző a fokozott izomtónusú babákra a rossz alvás és ez segíthet. Van akinek tényleg segített ebben a Dévény?
Segíthet..
Viszont a 3 ébredés teljesen átlagos egy ekkora gyereknél.
Nem lesz jobb tőle, ugyanis alvás közben passzívan pihen az izomzat míg ébren aktív.
Az én fiam iszonyú feszes volt, hason fekve le sem tudta tenni a fejét. Viszont vígan aludt hason és csak is így. Pont azért amit az elején is írtam.
A 3 ébredés egyáltalán nem sok, vagy kóros. Vannak a babák akik simán kelnek akár 10x is mindenféle izomprobléma nélkül.
4
Ez mindenkinél így van szinte
/ kivéve a mázlisták, akik kevesebben vannak, akiknek átalussza Az éjjelt, meg 1-2-szer kel a gyereke/
Én magam 6 órának ujjongva örülök 2 gyerek mellett
Az átlag 4,5 h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!