Miben alszik 1 év körüli babád?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 éves a lányom, nagyon nem tudom eltalálni, hogyan altassam...egyik éjjel izzadva ébred, máskor jéghideg a lába reggelre. 20-23 fok között van bent éjszaka, általában bodyban és hálózsákban alszik, de valamit változtatnék. Mindenkinek köszönöm a válaszát.2020. jún. 8. 09:10
1/4 anonim válasza:
Vékony pamut rugdalózó és egy vastagabb hálózsák. Egész télen ebben aludt, egyelőre még nem vettem észre, hogy melege lenne benne, úgyhogy maradt ez a verzió. De én is ugyanolyan vastagságú pizsiben alszom, betakarózva, mint eddig. Ha melegebb lesz, majd váltunk vékonyabb hálózsákra.
2/4 anonim válasza:
Rövid ujjú body, vékony leggings, zokni nélkül, takaró nélkül. 24 fok.
3/4 anonim válasza:
Takarót nem használnak, télen 18 fok körül van, most sajnos melegszik, 21-22 körül van éjjel. Télen plüsspizsi, most vékony pamut. Ha tovább melegszik, csak body, aztán csak pelus, végül jön a ventilátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!