Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Újra sűrűbben kelünk éjszaka....

Gina0905 kérdése:

Újra sűrűbben kelünk éjszaka. Mi történhetett?

Figyelt kérdés
2 nap múlva lesz 8 hetes a babám. Múlt héten elhagyott egy alvást így 23 körül megvolt a szopi és 4.20-5.50 között kelt. Ez tartott egy hétig és most visszatértünk 4 napja hogy fél 3-kor újra felkel. Természetesen megszopiztatom, csak nem értem mi történt.Nagyon kimerült voltam és nagyon jól jött egy kicsit több alvás és most újra a zombi módba vagyok. Esetleg valaki járt így? Magától visszaállt idővel? Én rontottam el valamit?

2020. máj. 22. 03:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
A laktáz enzimet nyugodtan adhatnád közvetlenül a szájába is szoptatás előtt.
2020. máj. 22. 14:13
 22/30 A kérdező kommentje:
Amikor nem értem miért nem alszik többet azt mondták mondókázzak foglalkoztatásbam többet mert nem kell ennyit aludni. Most meg sok ingerek teszem ki? Nem tudom akkor mennyit kéne elbénázom. Evés után másfél órát foglalkoztatom utána másfél órát alszik és utána kéri a cicit. Este fürdetés 10-20 perc között fél 8 tól masszírozás 8 kor etetés fél 10 kor alszik 11 kor felébred akkor már eszik és rögtön alszik tovább utána 2.33 kor eszik alszik rögtön vissza után ez a 4-5 körüli van akkor is visszalszik és akkor 8 kor van az utolsó akkor felkel és utána jön ez a másfél óra amiből ha nagyon hisztis több program van hason van emelheti a fejét vagy a játszó szőnyegen csörgőzik a hintába vetít nyomok neki mindókázok meg ilyenek utána alvás. Annyira igyekszek úgy érzem, de ezek szerint akkor nem jól.
2020. máj. 22. 14:16
 23/30 anonim ***** válasza:

Olyan aranyos, kedves nő lehetsz. :) Kicsit túltolod, engedd, hogy saját maga is elfoglalja magát. :)

És a legfontosabb: csináld úgy, ahogy neked és a babának jó. Mindenki más véleményét nyugodtan engedd el a füled mellett. :)

2020. máj. 22. 14:20
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen ennyi sűrű program, foglalkozás az ő idegrendszerenek, még lehet hogy sok. Ilyen picinek még sok momdokara, dalokra, vetítesre nincs szüksége. Mondjuk minden ébrenlétben egyet egyet azért semmi gond ha hall/lát :) Es azt mondják, azért is jo ha megtanulja magát elfoglalni, egyedül is tudja felfedezni a dolgokat, mert később is önállóbb lesz, jobban fejlődik a fantáziája.

De persze ha nektek így jo, igazából ezzel nem ártasz neki, látszik hogy nagyon szereted es ez a legfontosabb.

2020. máj. 22. 14:31
 25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget akkor megpróbálom a.laktaznenzimet a szájába közvetlen még akkor az arany közép utat megtalálni a foglalkoztatással. Nagyon igyekszek és köszönöm a tapasztalatokat. Sajnálom, hogy az elején érthetetlenül fogalmaztam.
2020. máj. 22. 14:32
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szájába nehezen megy cseppenteni, akkor esetleg még az is módszer, hogy egy kiskanalat bekeszitesz estére, abba egy pici tejet bele fejsz, es abba az enzimet bele es ugy adod be a kanállal.
2020. máj. 22. 14:37
 27/30 A kérdező kommentje:
Jó ötlet köszi 🙂
2020. máj. 22. 15:12
 28/30 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣 es meg hanyszor fog total megvaltozni az alvasi szokasa
2020. máj. 22. 15:30
 29/30 anonim ***** válasza:
57%
Hát ezt tényleg nagyon túltolod. Hagyd békén szegèny gyereket, csak nézelődni. Akkor foglalkozz vele ha sír, de akkor is sokszor jobb magadra kötni ebben a korban, megyugtatni, nem ingerelni. Az “idővel jobb lesz” éveket jelent, nem heteket.
2020. máj. 22. 17:05
 30/30 anonim ***** válasza:
Próbálj meg nappal aludni mikor ő is alszik. Az éjszakai ébredés sokszor változik sajnos.
2020. máj. 23. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!