Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Újra sűrűbben kelünk éjszaka....

Gina0905 kérdése:

Újra sűrűbben kelünk éjszaka. Mi történhetett?

Figyelt kérdés
2 nap múlva lesz 8 hetes a babám. Múlt héten elhagyott egy alvást így 23 körül megvolt a szopi és 4.20-5.50 között kelt. Ez tartott egy hétig és most visszatértünk 4 napja hogy fél 3-kor újra felkel. Természetesen megszopiztatom, csak nem értem mi történt.Nagyon kimerült voltam és nagyon jól jött egy kicsit több alvás és most újra a zombi módba vagyok. Esetleg valaki járt így? Magától visszaállt idővel? Én rontottam el valamit?

2020. máj. 22. 03:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocsi azt olvastam hogy pótlást kap. Ha van elég tejed, csak magadat fárasztod a fejéssel...
2020. máj. 22. 09:02
 12/30 A kérdező kommentje:
Azért fejedek mert sok van és az ágyba a.tejbe fekszek ha nem fejem ki. Amit kifejem nem magamnak rakok el hanem a családba is született gyerek így oda adom Neki mert ott nincs elég tej. Biztos naív vagyok és jókat lehet röhögni rajtam, de én és a testvérem is ilyen idősen 6-7 órát aludtunk, a tesóm gyerekei is és aki egyidőben most született a családba ő 8-9 órát alszik. Anyósom azt mondta nála is 3 hónap utàn éjszaka sokat aludtak. Nekem ezek a példák vannak. Nem sok idő összekészíteni, de a tejet fel kell melegíteni hozzá. Arra utaltam, hogy hiába szoptatok nem tudom csak úgy magam mellé kapni, hanem van egy rituálénk. Tanácsokat kértem, de örülök, hogy más ember jókat nevet rajtam.
2020. máj. 22. 09:08
 13/30 anonim ***** válasza:
Jól értem, fagyasztott tejet melegítesz éjjel, nem szoptatod? Miért?
2020. máj. 22. 09:31
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha sok a fejed, csak annyit fejj ki, hogy ne feszítsen. Így szépen beáll a kereslet-kínálat egyensúlya pár nap alatt.

Nagyon rendes tőled, hogy egy másik babát is táplálsz, de így a saját egészséged megy rá.

2020. máj. 22. 09:34
 15/30 anonim ***** válasza:
*Ha sok a tejed
2020. máj. 22. 09:35
 16/30 A kérdező kommentje:
Szoptatom a gyógyszerész kell előtte 20 ml tej
2020. máj. 22. 10:01
 17/30 anonim ***** válasza:

A babád viselkedése 100%-ban normális, az egyszeri kelés nagyon jo, sok ennyi idős baba többször kel, szóval még "szerencsés" is vagy. Es az egyszeri kelés még hosszú hosszú hónapokig (évekig) megmarad nagy eséllyel.

Neked a gyógyszeres, fejős dolog miatt fárasztóbb és macerasabb, viszont ha ezt nem tudod, vagy nem szeretnéd mashogy csinálni, akkor semmit nem lehet tanácsolni.

Persze nem szeretnék beleszolni, hogy mit hogyan csinálsz, de nekem kicsit furcsa volt, hogy egy ket hónapost ennyit foglalkoztataz, hogy hosszas mondokazas, fürdőzés stb, szerintem ilyen picinek még nincsen rengeteg ingerre szüksége, rájuk még nagyon igaz, hogy a "kevesebb több". Nalunk 2 honaposan meg semmi ilyesmi nem érdekelte, csak nezelodott es a játékait piszkálta. Persze ha élvezi es nem pörög túl, nem nyűgös nem alszik el nehezen akkor nincs semmi gond ezzel.

2020. máj. 22. 10:30
 18/30 anonim ***** válasza:
Bocs de en meg mindig nem ertem. Milyen gyogyszeresz meg gyogyi? Es milyen 20 ml tej? Nem rosszindultbol kerdezem csak nem ertem mit adsz neki szoptatas elott?
2020. máj. 22. 10:45
 19/30 anonim ***** válasza:
Én kezdem sejteni, szerintem valami gyógyszert ad a gyereknek, amihez 20 ml tej kell. Ha ez valami hasfájás elleni dolog, akkor térképek át olyanra, amit egyszerűen a szájába lehet csepegtetni, feleslegesen ne túráztasd magad.
2020. máj. 22. 13:12
 20/30 A kérdező kommentje:
Laktáz enzimet adok és a doktornő azt mondta 40 fokos 20 ml tejbe közvetlen etetés előtt csöpögtessem és úgy adjam Neki azóta nagyon ritkán fáj a pocakja előtte már egy hetesen folyamatosan sírt etetés után fél órával szinte a következő etetés így. Tudom, hogy normális a babám viselkedése és azt is, hogy ez mind egy átmeneti időszak csak szerettem volna megtudni az okát, de valószínű nem fogom megtudni és egy hónap múlva egészás gondjaim lesznek vele. Nagyon szeretem Őt és jót akarok Neki, de első baba sok dologhoz béna vagyok vagy meglepődött és most már nagyon kimerült is és volt rá remény egy hete, hogy javul a helyzet, de ezek szerint ez simán elromolhat bármikor csak ugye mindenki azt mondta idővel jobb lesz többet alszik és azt hittem múlt héten ez az idő jött el, de lehet akkor még csak véletlen volt.
2020. máj. 22. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!