Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Komfort szopival altató...

Komfort szopival altató anyukák a ti babátok is?

Figyelt kérdés

Aki komfortszopival altatja a babáját annak is mindig fel kelt a szopi közben a baba? És ha ki köpi azután nemsokál később fel ébred és megint kéri? Olyan 10percre rá? Mikor változathat ez meg?

Úgy értem hogy mikor nem kell fel közben vagy esetleg utána túl gyorsan?

Számít az hogy még csak 3hónapos lesz a babám és azért csinálja ezt?

2020. ápr. 28. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem növekedési ugrásban van? Illetve 4 hónaposan van egy látszólagos visszaesés az alvásban. Enyém együttalvó szopizós babó, de ilyen gyakran sosem kelt, bár van amikor nem akarja visszaadni a cicit.
2020. ápr. 28. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam is mellettem alvó cicin altatom és azon alszik/ komfort szopizik a végén. Nehezen tudom elvenni tőle, ritkán köpj ki magától. Kb 1 óránként kel kezdetben, olyan éjfélig. Utána 1 szer kétszer kel. Mármint félálomban keresi a cicit
2020. ápr. 28. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk egy idő után elengedi. Utána még kb negyed óra, és be lehet tenni az ágyába. Kisebb korában kB fél óra volt. De csak este. Nap közben vagy nem engedte el, vagy rögtön ébred rá.
2020. ápr. 28. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Szintén együtt alvó komfort szopis babám van, nálunk s volt ilyen, hogy este ha elaludt, utána x idő (nálunk 20 perc) után ébredt. Megint kapott cicit és általában hamar bealudt rajta, ezután csak órákkal később ébredt. Én mindig kivártam azt a 20 percet, addig olvastam, neteztem stb, és ha másodszor is bealudt, akkor tudtam megszökni. Kb 4-5 hónapos kora óta alszik mélyebben, akkor változott.
2020. ápr. 29. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!