Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akinek még alszik a gyereke...

Akinek még alszik a gyereke napközben és ebédre hivatalos az visszautasítja a meghívást?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Most nem kéne ebédelgetni járni. Amúgy meg nem történik semmi, ha egszer nem alszik, vagy ott is lehet aludnia.
2020. ápr. 21. 11:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem utasítottam ilyen miatt vissza semmit, max aludtak babakocsiban, vagy nem aludtak, vagy aludtak, akinél voltunk. De persze most nem ebédelgetünk senkinél....
2020. ápr. 21. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Ha ez egy egyszeri eset, akkor miért ne lehetne elfogadni a meghívást? Gondolom otthon is ebéd után alszik a kicsi, tehát ha megtörtént az ebéd és ott akarsz maradni, akkor elaltatod ott, vagy ebéd után hazamentek és ugyanúgy leteheted a kicsit aludni. Egyébként amikor pici volt a gyerekünk, volt napirendje, de bármikor adódhatott olyan helyzet, amikor ez valami oknál fogva borult. Az nem tragédia. Tehát emiatt nem utasítanék vissza egy ebédmeghívást. Kivéve nyilván jelen helyzetben, amikor is kijárási tilalom van, tehát nem is mehetsz sehová máshová, ahová nem feltétlen szükséges. Tehát most, jelen helyzetben a járványra tekintettel visszautasítanék egy ebédmeghívást. Más esetben csak azért, mert délután alszik a gyerkőc, nem.
2020. ápr. 21. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb jelezték privát üzenetben, hogy valóban a tilalom szót írtam a korlátozás helyett, tehát korlátozás van. Nem tilalom. Elírtam. Ettől függetlenül korlátozás alatt sem lehet máshová menni ebédre, hisz ebédelni otthon is lehet, tehát nem létszükséglet, ergo korlátozás van ebben a tekintetben.
2020. ápr. 21. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Hát én úgy csináltam hogy vagy alvás után mentünk és kicsit később csatlakoztunk így( akkor előbb raktam le aludni a kicsit és 1-másfél órát hagytam neki) vagy odamentünk délelőtt,ott ebédeltünk de utánna már el is jöttünk azonnal és így max 1- 2 órát csúszott az alvásideje.Persze megbeszéltünk mindent a házigazdával hogy szerinte hogy lenne jó stb.
2020. ápr. 21. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én kértem, hogyne délre, meg 1-re kelljen menni, hanem 11 fele, akkor letettem a picit aludni, mielőtt még odaértek volna a többiek, és felébredt, mire dübörgött a buli. :)
2020. ápr. 21. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Viszek hurcit és/vagy babakocsit, és elaltatom ebéd után ugyanúgy, mintha otthon lennénk. Biztos megőrülnék, ha ennyi rugalmasság nem lehetne a napjaimban.
2020. ápr. 21. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. ápr. 21. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
79%
Jesszus. 5-6 evig minden nap otthon fogsz ebedelni?
2020. ápr. 21. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!