Otthonról dolgozok, mégis rengetegszer kell felkelnem a kicsihez, délelőtti altatást és esti altatást is nekem kell, szerintetek ez a férfi dolga? Imádom a kislányom, szeretek vele lenni, de Sajnos nem tudok így eléggé a munkámra figyelni és szinte soha sincs egy óra “én idő”.
Nálunk párom is szokta.Igaz nem kell nagy altatás,mert csak mellé kell feküdni és alszik. :))
2020. ápr. 14. 09:34
12/19 anonim válasza:
Én sem leszek népszerű, de az anya jelenleg azért van otthon, hogy a babáról gondoskodjon, az apa meg azért, hogy dolgozzon. Eszembe nem jutna, hogy de jó, a férjem itthon van, akkor nekem most milyen szuper, napközben legalább ketten oldjuk meg a gyereket.
2020. ápr. 14. 09:35
13/19 anonim válasza:
Nő dolga meg férfi dolga... Hol éltek ti, a múlt század elején? Mindenkinek a dolga. Mondjuk ha te dolgozol, ő meg nem, akkor lehetne benne annyi, hogy megcsinálja, ez igaz, ne te állj már fel a gép elől. Ugyanakkor tudom, hogy néha marha jól tud esni, ha átveszi a másik, akkor is, ha épp ráérnék. Főleg egy rossz alvó gyereknél (nekem kijutott belőle bőven). Szóval ettől függetlenül, ha van rá lehetőséged, tedd meg.
2020. ápr. 14. 09:50
14/19 anonim válasza:
Egyetértek azzal, hogy az én idő vacak egy elnevezés. Nekem nagyon olyan hatása van, hogy jajj, muszáj azt a gyereket lepasszolni, szabadulni tőle.
Nálunk nem alatt a férjem. Ha kérném megtenné, de miért tenném? Azért vagyok itthon, hogy a gyerekkel foglalkozzak. Velem pillanatok alatt elalszik. Férjemnek ez több idő. Ráadásul ő jár dolgozni. Sokat vezet,szrllemi munkát végez. Ezt nem lehet úgy, hogy fáradt, mert ő kel a gyerekhez. Én meg majd alszok addig nagyokat. Furcsa elképzelni nekem.
2020. ápr. 14. 10:02
15/19 anonim válasza:
#14 És akkor az apja nem is foglalkozik vele? Furcsa ez nekem. Ha Te alszol napközben, akkor jogos, hogy csak Te kelsz. De ha nem, akkor 1 ébredés azért nem teszi tönkre apukát sem.
2020. ápr. 14. 10:37
16/19 anonim válasza:
Te dolgozol, igaz hogy otthonról de MUNKA. Ő meg othton van, neki most ez a munka. Alap ha én lennék itthon a gyerekkel, párom meg homeoffice, akkor békénhagyjuk és este vagyunk együtt.
2020. ápr. 14. 11:00
17/19 anonim válasza:
Annak a dolga, aki nem dolgozik. Jelen esetben ez a feleseg.n
2020. ápr. 14. 11:11
18/19 anonim válasza:
15.de,foglalkozik vele. Sokat játszanak, fürdeti, ha kell pelenkázza, öltözteti. Ha ketten vannak, mindent megcsinál. De azt nem várom el tőle, hogy felkeljen. Mondom, megtenné. Nem is halna bele. De nem várom el tőle. Ő meg nem bánja, ha tud pihenni.
De mi falun lakunk, mindig van dolga kint is. Munka után nem csak a tv előtt ücsörög
2020. ápr. 14. 11:28
19/19 khniki válasza:
Ha kell, a férjem is elaltatja, de nekem jobban megy, hamarabb elalszik. De pl fürdetni ő szokta. Mindenkinek szüksége van en időre, amikor töltekezni tud. De az első 1 év jellemzően nem erről szól. Akkor tudsz bármit is csinálni, mikor alszik a picur. Ez nem könnyű, de megéri, hisz minden együtt töltött perccel szorosabb lesz a kapcsolatotok. Épp itt, az első időkben nem szabad kényelmesnek és önzőnek lenni. Megéri, hogy aztán felnőttként olyan legyen a gyermeked, akire büszke lehetsz, nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!