Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Betegségre utal vagy ez normális?

Betegségre utal vagy ez normális?

Figyelt kérdés
5 hetes a kisfiam. Nem hiszem hogy a hasa faj nem ordít stb. Alig alszik nap -közbe ha alszik is fel óra és felsír. Nagyon nehezen tudom el altatni cicin vagy cumin de paskolnom kell ringatni stb. Legutóbb este 7tol hajnal 3ig fent volt nem ordított de ha le teszem x idő után sír nem elalszik. A két idő pont köt kb 2x aludt el fel órára. Ha elalszik le teszem meg ébred és annyi az alvásnak .

2020. ápr. 11. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon sok oka lehet. Talágatni lehet csak. Honnan tudod, hogy nem a hasa? Kaki, puki rendben jön rendszeresen? Miket eszel, mert az se mindegy mit nyel le a tejjel. Nem eszel olyat amit nem kéne? Puffasztó dolgok, kávé stb? Mennyire vagy nyugodt anyuka? Nem vagy parás, idegeskedő?
2020. ápr. 11. 11:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Pukikaki van. A kajára is próbálok figyelni max 3in1 ha néha iszok. Szegény mikor sokadszorra se sikerül elaludni akkor már igen parásabb vagyok.
2020. ápr. 11. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk így telt az első 2-3 hónap(fokozatosan javult a helyzet) Hasfájós volt.Hiába volt puki,böfi a hasa attól még fájt.Fokozatosan kezdett egyre ,,korábban" elaludni.3 hónapos korára jutottunk el odáig,hogy már 10-11 fele elaludt.Napközben sokáig csak fél órákat,később 40 perceket aludt max.Most se nagy alvó(2 éves elmúlt).Nálunk semmi betegséget nem találtak.Az elején hasfájósság volt később meg az ilyen alkat.Kevés baba alszik úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva.
2020. ápr. 11. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Nekem is ezt csinálja a lassan 7 hetes babám. Csak kézben alszik, éjjel van egy hosszabb alvása a kiságyban. Én most kezdek tejmentes diétát, mert mostmár refluxa is van és a hasa is fáj.
2020. ápr. 11. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Növekedési ugrás. Az anyja testközelsege kell neki. Rakd cicire és folyamatosan legyél vele, mellette. Nehéz, de ez az időszak erről szól!
2020. ápr. 11. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most bevált a takaróval nagyon szorosan bepólyálás (a lábait lazábban, hogy ne szorítsa a csípőjét), így olyan érzés lehet, mint amikor én magamhoz szorítom. Egy órája alszik így :)
2020. ápr. 11. 13:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Most napközben aludt szépen de este 11 óta még most is fent van és mindjárt hajnal 5. Bármivel próbálkozunk sehogy nem tudjuk el altatni. Ha el is aludt rá 2 percre mire a paskolás abba maradt vagy a cumi ki esett fel is sir. Nagyon kimerítő a férjem se tud mindig velem lenni hisz dolgozik aludnia kell
2020. ápr. 12. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!