Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mire számíthatok? Szerintetek...

Mire számíthatok? Szerintetek jó lesz így?

Figyelt kérdés
13honapos kisfiam eljutott odáig hogy vagy 15ször legalább kel éjszaka s hát nappal se áll a helyzet magaslatán kB 1hónapja nappal csak 1órát alszik... :( amivel nem lenne gond az éjszakai 15kelésével. Így úgy döntöttem, hogy megcsináljuk neki a kisszobát és ott lesz a kis birodalma. Szerintetek mire számíthatok? Nyugodtabb lesz? Valakinek bevállt, hogy utána átaludta az éjszakát?
2020. ápr. 8. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nyugodtabb lesz. Az én gyerekem csak a saját szobájában tud elaludni. 16 hónapos, 1x sem kel fel éjszaka amióta külön szobában alszik. Mi 7 hónaposan raktuk át a saját szobájába előtte 4x 5x felkelt. 1 évesen járt akkor le cseréltük a rácsos ágyat akkor még volt párszor hogy át jött, oda bújt de ment is vissza aludni. Viszont, hogy ne csak jókat mondjak. A nővérem fia 3 éves külön szobája van de még mindig 6x felkel éjszaka. Szóval ezt gyerek válogatja. Nem is biztos hogy az a baj hogy egy szobában vagytok
2020. ápr. 8. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:

En peldaul biztosra tudom (ha nem fogzik epp) akkor miattunk nem alszik... de sajnos most mi nem tudjuk meg kulon szobaba rakni.

Persze ezer oka lehet, amiert nem alszik jol.

Csak par kerdes jutott eszembe. Cicizik meg? Van cumi? Epp fogzik e? Esti tapszer mennyisege (ha kap)? Mikor van vacsi? Szoba homerseklege (nem szomjas e)? En mindig utolag jövök ra mi volt a baja.. 🤦‍♀️

2020. ápr. 8. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi 8 hónapos korában raktuk külön. Most 17 hónapos. A külön költöztetés nem oldott meg semmit. Akkor is 10x kelt, mint előtte.

De 1 hónapja vettünk neki egy rendes nagy ágyat, körberaktuk leesésgátlóval és azóta csak 2-3x ébred, ami már nekem nagyon nagy könnyebbség.

Kiságyban már éjfél előtt ébredt, így meg leghamarabb 3 óra körül.

Szóval ki kell tapasztalni. Nem biztos, hogy megoldódik a probléma, de lehet, hogy igen.

2020. ápr. 8. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!