Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hason fekve meg tud fulladni?

Hason fekve meg tud fulladni?

Figyelt kérdés
Esti szopi után mikor be elaludt be teszem a kiságyába mióta forog sokszor át fordul hasra én meg állandóan azt figyelem fordult e és vissza fordítom ha igen ( általában nem kel fel rá) meg tud úgy fulladni ha úgy hagynám vagy nem kell aggódnom? 7 hónaposért április 3.-án

2020. márc. 30. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha magatol fordul hasra akkor semmi baj. Bolcsis gondozo voltam, ha magatol at tud fordulni akkor vissza is tud fordulni. (Nem olyan pici hogy veletlenul fordult csak at)
2020. márc. 30. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem fog. Mit gondolsz, a hason alvó babák mind megfulladnak? Az enyém 3 napos kora óta hason alszik, mégis él.
2020. márc. 30. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

5 hetes a fiam

Hason alszik

Kórházi javaslat ez volt, különösen neki, mert a csípője lehet problémás lesz

2020. márc. 30. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azért vennék vagy bérelnék egy légzésfigyelőt. Már csak a saját megnyugtatásod miatt is. Olyan 8 hós volt a lányom, mikor beriasztott éjjel, ráraktam a hátára a kezem, és nem vette a levegőt. Megráztam, mire egy nagy sóhajjal újra elkezdett lélegezni.

Nyílván, nem ez az etalon, az esetek 90%ban nem hal bele a gyerek a hason alvásba, de nekem nem azon a 20.000 fton múlt a gyerek élete.

Ha megterhelő újan venni, vehetsz használtan is (személyes átvétel, kipróbálási lehetőség azért fontos), vagy mint említettem havi kB 2000 ftért bérelhetsz is.

2020. márc. 30. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Hason a legkisebb az esélye, hogy letüdőzze, ha bukik.
2020. márc. 30. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már magától fordul át, akkor nem. De ezért jó a légzésfigyelő. Amíg még pár hónaposak, nagyobb az esélye, akkor jobban kell figyelni és nem is igazán tanácsos úgy altatni. A lányom például csak akkor aludt hason, amikor már át tudott fordulni, össze-vissza forgolódott, egész éjjel fordítgathattam volna. :)
2020. márc. 30. 22:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek akkor inkább veszünk légzés figyelőt :)
2020. márc. 31. 07:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha magától fordul hasra, ne forgasd vissza. Mind2 fiam 1 hos korátol hasra fektettem.
2020. márc. 31. 07:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A légzésfigyelő fontos a hason alvásnál, ami a bölcsőhalál egyik kockázati tényezője, akár magától fordul hasra, akár nem.
2020. ápr. 20. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!