Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Meddig normális szerintetek...

Meddig normális szerintetek egy kisgyereknél ha éjjel még kér tejet. Nem tápszert hanem tejet kér. Vizet kiüti a kezemből?

Figyelt kérdés
Addig szajkózza, hogy kér tejet amíg nem kap. Amúgy májusban lesz 2 éves. Tehén tejet iszik és cumisüvegből. Napközben mindent iszik pohárból
2020. márc. 20. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém most lesz két éves hó végén. Nappal pohárból iszik de este cumisüvegbe van téve neki tej, egyszer meg fel kel iszik belőle vagy megissza az egészet aztán vissza alszik.

Pohárból kiontene meg főleg félhomályban és kómásan

2020. márc. 20. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tejitalt adtam és 20 hónapos koráig kérte minden éjjel. Magától hagyta el. Utána fokozatosan egyre többször át is aludt a az éjszakát.
2020. márc. 20. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2,5 éves a fiam. Az éjjeli (2-3 órás) tápizásról kb 2 évesen állt le. A hajnali (4-5 óra) még most is meg van, annyi különbséggel, hogy kb egy hónapja elkezdtem keverni tejjel, hogy mire 3 lesz ki tudjam gond nélkül váltani a tápszert. Ha szomjas akkor vizet kér.
2020. márc. 20. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Másodikán lett 2 éves a fiam, este még kéri a tejet.
2020. márc. 20. 19:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Az enyém este fekvés előtt kB 7 fél 8 körül iszik tejet és éjjel szinte mindig 1x megébred kB 3 körül. És mondja, hogy tejcsi tejcsi tejcsi

De akkor látom ez még nem probléma 😊

2020. márc. 20. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem probléma :)
2020. márc. 20. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát, kövezzetek meg, én pedig éjjel nem adnék neki tejet. Nem olyan kicsi már... Az hogy este iszik, oké, az én fiam lassan 4 éves, és van hogy ő is azt kér. Kicsinek is ivott tejitalt. De ha annyira szomjas éjjel, inkább vizet igyon. Jobban is oltja a szomjat, és a fogai is jobban járnak (gondolom az éjjeli tejivás után nem mosod meg mégegyszer a fogát).
2020. márc. 21. 10:44
 8/9 khniki ***** válasza:
100%
Utolsóval értek egyet.
2020. márc. 21. 19:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Én fiam miután elvettem tőle a cumisüveget(már csak tejet, tejitalt kapott benne) nem kelt fel ejjel, hogy kér tejet. Olyan 22 hónapos lehetett akkor.
2020. ápr. 13. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!