Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mennyit, mikor alszik/aludt...

Mennyit, mikor alszik/aludt egy hónapos babátok egy nap?

Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szinte folyton aludt!
2020. márc. 19. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Éjjel körülbelül 14 órát alszik. Nappal 5 alkalommal körülbelül 3 órát. 30-60 percet marad ébren az alvások között. Az hogy mikor azt nem igazán tudom, mert mindig össze-vissza alszik.
2020. márc. 19. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Első gyermekem, a fiam alig volt fent. Fél-1 órát etetések körül. A maradék időt alvással töltötte.

Második gyermekem, a lányom alig aludt napközben. Babakocsiban amíg toltam esetleg. Nagyon nehezen aludt el és ha el is aludt, hamar felkelt. De éjszaka nagyon jól aludt.

Mindent ugyanúgy csináltam velük.

2020. márc. 19. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiam 2honapos koráig elég sokat aludt, majdnem egész nap. :)

Kislányom szintén.

Mindeketten sárgán jöttek haza, ez is teheti őket aluszékonnyá.

2020. márc. 19. 17:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, jöhet még, látom nagy a szórás.

Nekem még csak kedden lesz egy hónapos a babám, de eddig nem volt két ugyanolyan nap, mindig máskor, mindig más mennyiséget alszik, össze-vissza. Remélem beáll majd valami rendszer.

2020. márc. 19. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Napirend még odébb van. Talán 4 hónaposan fog kezdeni kialakulni.

Nálunk 6 hónaposan kezdett rendszer lenni a napjainkban.

2020. márc. 19. 19:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Ja nem is azért, gondoltam, hogy még nem lesz, csak minden nap ezek a kérdések járnak a fejemben... ha keveset alszik, és sokat eszik: biztos nem elég a tej. ma sokat aludt, félálomban evett, biztos beteg.

stb :D

2020. márc. 19. 21:30
 8/8 khniki ***** válasza:
100%
14 órát aludt éjjel (közben kb. 3x evett), nappal ha jól emlékszem, olyan fél-1 órákat volt fent, aztán 2-3 órát aludt.
2020. márc. 21. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!