Miért nem akar aludni?
Figyelt kérdés
2 éves kisfiammal eddig nem igazán volt probléma az altatással! Ebéd után is a szokott időben szépen elaludt és este is 9-9:30 között. Mostanában kb 2 hónapja teljesen felborult minden...ebéd után nem akar aludni 1 órát vagyunk az ágyban és csak forgolódik meg mindent csinál csak aludni nem akar . Nyilván meg unom és ki jövünk a szobából..2 kor megyünk aludni,mert addigra fárad csak el..de így meg 4 ,fél 5 mire fel kell és este 10 kor sem akar aludni 11 mire elalszik de már addigra nagyon dühös vagyok és úgy kell erélyesebben rá szólnom, hogy aludjon ! Egyébként reggel 8 kor kell ,eddig is akkor kelt szóval nem tudom mi lehet ez, miért nem akar aludni? Persze volt közben fogzás ,betegség meg apukája is itthon volt egész nap ,ő állandó éjszakás szóval nyilván ez ,ezek be zavarhattak ahogy eddig is ,de max pár napra nem 2 hónapra ! Vagy igen?2020. febr. 17. 23:35
1/6 anonim válasza:
Az igényei megváltoztak, így a napirendnek is változnia kellene szerintem. Ebéd után mi lenne ha szabadtéri játék lenne, hogy kifáradjon, aztán az alvás? Az ebéd lehetne 12-kor, 1-kor mehetnétek ki egy órát szaladgálni, aztán remélhetőleg elfárad annyira hogy aludjon.
2/6 anonim válasza:
Vagytok eleget friss levegőn? Eszik rendesen? Mozog eleget? Szellemileg elfárad?
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves első ! 11:30- 12 között ebédel és írtam hogy kettőkor alszik el .. És végülis a 2 óra hogy, akkor alszik el az nem nagy gond leszámítva hogy délután későn kell fel ...e végett is később alszik el este ..ebéd előtt vagyunk kint általában mert ő így szereti ,ebéd után hozzá a könyveit hogy olvassunk...
2020. febr. 18. 00:56
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves második! Igen úgy gondolom vagyunk eleget kint!Ha délelőtt kell főzzek akkor délután megyünk ki játszótérre,sétálni ... ilyenkor az csak az udvarra megyünk ki ebéd előtt...szóval Csak kivételes esetekben nem megyünk sehová de ez 1-2 nap. Játszóházba is heti 1x-2x megyünk...enni nem nagy evő vagyis soha nem evett nagy adagokat ,de van reggeli , tízórai,uzsi, vacsi..szóval nem tudom ? Min kellene változtatni? Lehet hogy csak átmeneti?
2020. febr. 18. 01:01
5/6 anonim válasza:
Hát tul sok opció nem maradt neki ennyi az alvasigenye. Vagy ebreszd fel reggel 7kor 8 helyett hatha elobb elalszik vagy delutan ne engedd 2 2,5 órat aludni.
6/6 anonim válasza:
Szerintem max fel7ig hagyd aludni, akkor korábban elálmosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!