Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért nem alszik? Félek hogy...

Miért nem alszik? Félek hogy ez már egészségtelen.

Figyelt kérdés

A babám 5 hetes.

2-3 hete megy a mizeria az altatásával.

Többféle módon próbálkozunk,leírom mik azok:

-Cicin alvás 2 hetes koráig tökéletesen ment.Mostar viszont ahogy kiesik/kiveszem a szájából nagyjából 3 percen belül ordítani kezd.

Kézben ringatás: gyönyörűen elalszik a karunkban,majd ahogy letesszük 3 perc és ordítás.

Hordozókendő: nyűglődve,de elalszik benne változó időtartamot,de van,hogy akár 1-2,5 órát.

Adamo hinta: néz ki a fejebol 10 percig,majd üvölt (de ezt még nem is erőltetném,kicsi még hozzá)

Már a "hagyomsirni" modszert is kipróbáltuk,de esélytelen,ő ha kell 1 órán át ordít,nekem meg megszakad a szívem.

Ezekből ha levonom a konzekvenciát azt látom,hogy a folyamatos testközelség lehet a kulcs (?!)

Az éjszakáink a vicc kategóriában vannak,muszáj mellettem aludnia,természetesen cicizés közben.Meg sem tudom számolni hányszor kelünk.

Az etetések,altatások teljesen egybefolytak.

Az első két héten még lazán 3-4 órákat aludt az ágyában vagy akár cicizés után a kanapén.

Nem panaszkodni akarok és ha ez normális,akkor még aggódni se fogok,hanem csináljuk így tovább,de nem tudom elképzelni,hogy normális,hogy legtöbbször órákig a cicin lógna csak és a napi alvásmennyisége kb 8 óra.

2020. febr. 1. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Még ami beválik. Pólyázd be fordítsd az oldalára ringasd és youtubon indítsd el a fehér zaj babáknak. Ettől olyan érzete lesz mint ami a pocakodban volt, de persze ez se gyógyír. 3hetes a fiam nonstop cici és ez megy felváltva.
2020. febr. 1. 22:24
 12/14 A kérdező kommentje:

Jajj de jókat mondtok

Cumiból eddig vagy 3 félét próbáltunk,de őszintén én sem nagyon akartam rászoktatni...lehet ő is ezt érezte rajtam😅

A cicim nem fáj hála az égnek,hajnalban sokszor észrevétlenül kiköpi,amikor végez vele és úgy alszik tovább.De ez a ritkább eset és csak éjszaka van rá példa.

Pólyát próbáltuk,nem vált be.Utálja hogy nem lehet szabadon keze-lába.2 féle pólyából ki is rángatta magát 😭

A délelőtti sétát most a hordozóval megoldjuk általában,örülök legalább,hogy ha ez beválik.

Nem értem ezeket a babasuttogós videókat,mikor csak leteszik az ágyba és már alszik is 😭

2020. febr. 1. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat ahhoz olyan baba kell,akit csak leteszel es alszik. Az elso olyan volt nekem is mint a tied. Kinlodas,orditas. A masodiknak megsimiztem a homlokat es 1 perc mulva aludt felakadt szemekkel :))
2020. febr. 2. 08:47
 14/14 anonim válasza:
100%
Az autós hordozóval kapcsolatban:hosszú távon valóban nem egészséges (csökken a véroxigén szintje, nő a pulzusszám) és nem ajánlják, hogy mindenhova, abban vidd, de ha szereti, akkor használd. Én is néha 'bújkálok' az utcán az emberek elől. Mi ha nekiindulunk ügyeket intézni, szeretem 1 óránként ki enni az ülésből, leginkább azért, mert beleizzad. Szerintem kipróbálhatnád, hogy a fekvő babakocsit 'kipárnázod', hogy hasonlítson az autós ülésre.
2020. márc. 6. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!