A tejpéptől nem tudott éjjel aludni?
Figyelt kérdés
10 hónapos lányom vmikor hajnalban felkelt és nem tudott vissza aludni, csak nyöszörgött. Hiába adtam neki tápszert, nem kellett neki, tisztába is tettem, magunk mellé vettük az ágyba, de hiába. Arra gondoltam, hogy a tejpéptől lehetett ilyen, amit közvetlenül lefekvés előtt kapott. Talán a hasa fájt tőle. Vagy szerintetek mitől lehetett ez? Máskor nem volt ilyen, ha fel is kel éjjel enni, utána vissza is alszik. És a tejpépet sem közvetlenül lefekvés előtt szokta kapni, most csak így jött ki.2019. dec. 19. 18:27
1/4 anonim válasza:
Elképzelhető, de szerintem ha este 8-kor kap tejpépet, akkor este 10-kor kezd fájni a hasa és nem hajnalban.
2/4 anonim válasza:
Az én fiamnál a fogzás produkált ilyet.
3/4 A kérdező kommentje:
Első: ez nekem is megfordult a fejemben, de másra nagyon nem tudok gondolni.
Második: eddig fogzáskor nem volt ilyen, ha jött a foga szó szerint sírt, most inkább csak nyöszörgött, mintha nem találta volna a helyét.
2019. dec. 19. 21:59
4/4 anonim válasza:
Lesz még ilyen. Nem tudom milyen időszak ez de nálunk is ilyenkor kezdődött és még mindig előjön néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!