8 hetes kicsi baba nem alszik egyedül, mit tegyek?
Kisfiam sajnos csak 15 napig szopizott, nem volt tejem, már a kórházban is kiegészítést kapott éjszakára.
Sajnos a tápszerektől nagyon has fájós lett mire tehén-tej fehérje mentesre kerültünk.
Viszont eközben mellettünk alszik, nekem és a férjemnek ezzel nincs is problémánk, vissza szeretnénk szoktatni a kisagyba de nem sietem el meg kicsi és alapból igen sírós baba.
Ám egy dologgal nagyon nem tudok mit kezdeni, nem hajlandó egyedül aludni. Csakis úgy alszik ha valakin fekszik vagy félig fekszik, általában rajtam ha anyukámnál lent vagyunk akkor néha rajta, olyankor van egy kis szabad pihenési időm. Olyan szintem nem megy neki egyedül, hogyha fel állok azonnal kinyitja a szemét.
Szinte az egész napom az ő altatás és alvása körül forog.
Nem tudom esetleg valaki volt e már így, lenne ötlete, hogy tudnám önálló alvásra szoktatni? Legalább annyira hogy ne keljen fel ha egyedül hagyom az ágyban.
Válaszokat előre is köszönöm.
Nekünk úgy kivágja a cumit hogy öröm nézni, főleg ha ordítani akar. 😂
Viszont amikor már nagyon harcol akkor tudom hogy na most kell ellátási akkor viszont igényli a cumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!