Mennyire biztonságos, ha egy 7 hónapos az Adamo-hintában alszik?
Nevelt babáim 6 és 7 hónaposak. Pár napja vettünk nekik Adamo-hintát,mivel a picinek fejletlen az idegrendszere,megkésett a mozgásfejlődése. Nemrég jöttünk haza a kórházból. A Katona-módszer mellé javasolták a hintáztatást. Azóta mindketten a hintában alszanak el,a 6 hónapost vissza tudom tenni az ágyába,alszik tovább.
De a 7 hónaposom rögtön ébred,ahogy megpróbálkozom vele. Viszont a hintában alszik 1-1,5 órát. Nappali alvásról van szó,és nem marad felügyelet nélkül. De neki ez egészséges,pihentető alvás? Jókedvűen ébred,ebből gondolom,hogy igen. Csak arra vagyok kíváncsi,más is hagyott benne aludni ekkora babát?
Köszönöm mindenkinek.
Én is örülök,hogy a hintában jót tud aludni. Eddig ölben aludt el sétáltatva,utána le tudtam tenni. De közel 9 kg. Negyedórát sétáltam vele,mire elaludt. Mèg jó,hogy este nincs ilyen gond,a tápszerbe simán belealszik😃.
Mindenkinek ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!