Adamó jellegű hintàban aludhat a baba?
Figyelt kérdés
Van egy két hónapos kislányom,aki hasfájós, és a hinta segít neki megnyugodni,hamar el is alszik benne. Viszont felmerült bennem, hogy hagyhatom-e abban aludni, vagy inkább elalvás után vegyem ki. Nem teljesen vízszintes nyilván, de elég jól kipárnáztam azért, hogy amennyire lehet,egyenesen feküdjön. Köszönöm szépen előre is.2019. márc. 18. 12:43
1/5 anonim válasza:
Az alvás leginkább a kiesés veszélye miatt nem tenném, max ha végig mellette vagy.
Az ágyról, hintáról, pelenkazóról leesö babák szülei mindig allul értékelik csöpségük tudását...
2/5 anonim válasza:
A 2 hónapos még nem tudja magát felhúzni, hogy a viharba esne már ki belőle! Aki látott már ilyen hintát (első nem látott még 10 méternél közelebbről), az tudja, hogy elég mély! Ergo nem esik ki belőle a baba.
3/5 anonim válasza:
Kipárnáztad?? Komoly? Ezzel rontod el! Nem kell hogy egyenes legyen a gerince benne. Akkor lenne csak egészségtelen.
4/5 anonim válasza:
Az meg a másik!
Kérdezz meg nyugodtan egy gyógytornászt, azt fogja mondani, hogy nem szabad kipárnázni!
5/5 A kérdező kommentje:
Nem az a tipikus adamó szabása van, indigó márkájú, és gyárilag adtak hozzá bele való párnát, ami poliészter golyókkal van töltve, mint a szoptatós párna. Gyakorlarilag a gerince pozícióján nem változtattam azzal, hogy beleraktam plusz egy takarót.
2019. márc. 18. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!