Éjjeli baba, hogy szoktassam le róla?
Sziasztok!A 6 hónapos kisfiam mindig felkel éjfélkor, és fenn van hajnal 3-ig,aztán elalszik, megint megébred fél hat fele és fenn van reggel 9-ig, körülbelül 1 hónapja van ez. Nagyon nyűgös mindennap, csak kézben van el vagy ha ott sem, muszáj megfürdetnem, mert imád fürdeni, de nem fürdethetem egésznap...tudom fogzik most és ilyenkor nyűgösebbek a babák.
Bármit csinálok éjfélkor mindig felkel.Nem tudunk se Ő se én kipihent lenni így nem tudom mit próbálhatnék ki
Valaki tudna segíteni, akinek volt hasonló helyzete?
Én ilyenkor azt csináltam, hogy megnéztem a neten hogy hány óra alvásra van szüksége a gyereknek az adott korban. Már nem emlékszem pontosan, hogy volt, de pl ha azt írták, hogy napközbeni 4 óra alvás kell neki, éjszaka meg 12, akkor felkelt mondjuk 7kor 11 körül elaltattam, aludt 2 órát, utána keltettem, majd 4 körül megint elaltattam 2 órára, és este lefektettem 9-10 körül. Amíg nem áll be egy normális napirend, ébreszd hamarabb a babát. Utána ha átáll a napi 1 alvásra, akkor már akkor kel reggel amikor akar.
Mi 21 hósak vagyunk, reggel 9kor kel, 1kor alszik 2 órát, majd 9től, reggel 9ig alszik, mint a bunda.
Kedves hatos nem az volt a kérdés, hogy miért kel fel éjfélkor, hanem az hogy hogyan szoktassam át.
Nyilván tudom miert kel fel éjfélkor, nem vagyok hülye.
Köszönöm szépen a válaszod 4-es! Nem volt ilyen sosem mióta megszületett először van ez ,akkor volt még mikor hasfájós volt, de 3 hós korára kinőtte hál Istennek.
Akkor napközben 2 órát hagyom aludni mindíg ha elalszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!