Hét hetes babával táncikálnak a szülei, hogy elaltassák. De még a keresztanyja is. Annyira, hogy szinte elszédül szegény. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2019. okt. 31. 12:23
11/16 anonim válasza:
Nekem ilyenkor nem segített az a ringatás, szobában körberohanva altattam el. Most 9 hós, más technikával altatom, de a ringatástól még mindig üvölt. :D
Ahány baba, annyi technika. Lehet hogy neked bejött a ringatás, nekik valószínűleg a táncikálás a jobb. Bízz bennük.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenkinek kivétel nélkül hasznos-jelet nyomtam. A többieknek üzenem, hogy nem a pontozóknak szól a kérdésem, hanem a negatív és pozitív válaszolóknak egyaránt. Érdekelnek a vélemények. Ti pedig szórakozzatok máshol!
2019. okt. 31. 15:00
13/16 piroska és a farkas válasza:
Nem kell rosszindulatot feltételezni ott, ahol nincs. Miért ne lehetne egy nagymamàban aggodalom? Tapasztalatom szerint igen nehéz megtalàlni azt az arany középutat nagyszülőként, h a gyerekek érezzék a segítő szàndék mellett azt is, h az ő megoldàsaik tiszteletben vannak tartva. Nem vagyok nagymama egyébként :) Kedves Kérdező, próbàltad màr Te altatni a picit? Ha igen, mit tapasztaltàl, hogy reagàl a ringatàsra?
14/16 anonim válasza:
Én is sokszor táncoltam vele, még most is pedig elmúlt 2 éves, persze már nem altatás céljából. Nem lesz semmi baja, nyugalom.
15/16 anonim válasza:
Hét hetesen még nem mindegyiknek fókuszál jól a szeme. Ezért gyakran bandzsitanak vagy megy ide oda. Normális. A szülő tudja legjobban az ő gyerekémek mi a jó. Bízd az anyjára
16/16 anonim válasza:
Én is sokat táncoltam a gyerekeimmel. Ez a szülőnek is jó, mert a zene, a tánc eltereli a figyelmet az alapproblémáról, hogy a gyerek nem tud elaludni. Így a szülőben sem generálódik a feszültség, amit ugye a babák megéreznek. Amúgy meg így csak a ritmusérzéke fejlődik a babának, semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!