Mi lehet a gond az alvásával újra?
Figyelt kérdés
Annyira örültem amikor sikerült kialakítani végre egy kb napirendet, amikor 11 hónaposan átállt a napi 1 alvásra. 12-13 óra körül elaludt és aludt 14:30-15 óráig majd este fél 10 de max 10kor már aludt. Most délután 2 körül alszik el és 3ig alszik. Viszont este fél 12 előtt esélytelen hogy elaludjon. Próbáltam előbb ébreszteni reggel hátha dél körül elalszik de nem. Próbáltam minél jobban kifárasztani és előbb fürdetni 1 órával de semmi sem hoz változást. Ez pedig nagyon későn van szerintem. Ötletek esetleg?2019. okt. 21. 00:03
1/3 anonim válasza:
Vagytok eleget levegőn? Éri eléig inger? Mlzlghat eleget, vagy lekorlátozod őt járókában, etetőszékben (kaján kívül), babakocsiban?
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy csak a mozgásfejlődés zavarta meg. Lehet hogy már jár, vagy hamarosan fog. Ez az időszak sok gyereknek hoz néhány hét szörnyű alvást.
3/3 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy 13 hónapos most. Igen nagyon sokat vagyunk a levegőn, ha éppen nem akkor pedig végig szaladgálja az egész házat. Mozgásfejlődés nem hiszem már 10 hós kora óta stabilan jár. Még a fogát se látom hogy jönne.
2019. okt. 21. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!