Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 6,5eves kislanyom nem hajlando...

6,5eves kislanyom nem hajlando be aludni?

Figyelt kérdés
Csak este 10utan alszik el hiaba olvasok neki nem alszik be pedig faradt. Probaltam mar hogy elobb le fektetem de az se jott be. Mar kb 1honapja kesz szenvedes az esti alvas. Nappal itthon nem alszik ovodaban se nagyon. Mar nem tudom mi tevo legyek volt valaki hasonloan?

2019. szept. 29. 21:43
1 2
 11/11 Coffelia ***** válasza:
17%
Ha ennyire nem alszik, akkor meg kell keresned az okait. Persze tekintélyelvvel is be lehet parancsolni az ágyába, de jobban jártok, ha leástok együtt a probléma gyökeréig. Lehet, hogy rátok vágyik, és akkor növelni kell a közös minöségi időt, lehet, hogy nem fárad el eléggé akkor mozogjon. De ha túlfárad, akkor meg kell tanítani relaxálni, vagy masszírozni elalvás előtt a megfelelő reflex zónákat a talpán. Ha fél vagy szorong valamitől, akkor azt megtalálni. Egy 6,5 éves pont attól bonyolultabb egy 2 évesnél, hogy egyre komplexebbek az érzelmei és a félelmei, mindenkinek jobb, ha nem belenevelitek az ágyába, hanem megpróbáljátok megérteni, mi miert történik.
2019. okt. 7. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!