Mas is idegbeteg ha a baba ejjel vagy 100x felsir es nem akar aludni?
Kitartás lányok!!!
Pár év és jobb lesz! Tudom könnyen beszélek, mert az enyém már 5 éves.
De 3-3,5 éves korában kezdte csak átaludni az éjszakákat.
Addig folyamatos éjszakázás, és napközben is max 30 perceket aludt.
Én is mindig irigykedve hallgattam az anyukákat akik napközbeni több órás alvásról meséltek.
Ez egy nehéz időszak, de tartsátok szem előtt, hogy jobb lesz, és ő a szemetek fénye!
A háztartás: ebben is a ti gondolkodásotokat kell átállítani-tudom nem.könnyű, de gondold végig. Azért vagy otthon x évig, hogy a gyerekkel legyél, neki mindent megadj, nem azért hogy takaríts! Mielőtt szültél, gondolom dolgoztál napi 8-10 vagy még több órát, tuti nem volt napi sok órád a házimunkára, mégis minden rendben volt. Most is minden meglesz!.
Tényleg kitartás nektek, lesz jobb!!!!
Csatlakozok 11-eshez, 3 éves kora óta átalussza az éjszakákat, persze van hogy felébred ritkán, de alszik tovább.
El fog múlni ez az időszak, de tudom hogy pokoli, alvásmegvonással nem véletlenül kínoztak anno a középkorban.
Én is türelmes ember vagyok, de éjszaka kegyetlenül ki tudok borulni ha nem hagynak aludni, volt hogy vele sírtam,volt hogy kiabáltam, volt hogy ülve elaludtam, még jó hogy leraktam magam mellé az ágyba mert kiáltva ébredtem, azt hittem leejtettem..
Erre senki nem készít fel, de tényleg elmúlik egyszer, addig meg kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!