Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 3 éves fiú csak cicivel...

Hajnoczy80 kérdése:

3 éves fiú csak cicivel alszik el?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt már ilyen helyzetben valaki? Kisfiam nehezen lazul el elalvás előtt, ha kedvenc meséi közül választhat, melyiket olvassam, akkor is. Nem tudom leszoktatni a cicizésről alvás előtt. Utána elfordul és alszik, de nekem ez már fárasztó. Plüss alvósállatot sem fogad el, cserébe, próbáltam. Ha nem kap cicit, képey fél- 1 órás műsort produkálni. Ötlet, valakinek?

2019. aug. 16. 11:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát a leszoktatást már sokkal hamarabb el kellett volna kezdeni, mondom ezt úgy, hogy 20 hónapig szoptattam. Ez így nagyin nehéz dió lesz, de már itt az ideje leszoktatni. Próbálkozni kell. Mondani neki, hogy beteg a cici vagy elfogyott a tej..3 évesen már meg kell érteni.
2019. aug. 16. 11:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Be kell sajnos vállalni a műsort, pár nap alatt lemegy.
2019. aug. 16. 11:52
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
Én egy 3 évest tuti nem szoptatnék.Már rég le kellett volna szoktatni.Ha így folytatod 20 évesen is szopizni fog😅
2019. aug. 16. 11:58
 4/17 anonim ***** válasza:
19%
Semmi baj azzal, hogy 3 éves korig szoptat valaki, miért, te ismersz 20 évest aki szopizik?
2019. aug. 16. 12:04
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igen, tudom, már le kellett volna szoktatnom, de eddig semmilyen praktika nem jött be. Megbeszélés sem, nagyon makacs, akaratos, pedig borzasztó okos fiú us. Kentem már be ecettel, kb. 1 éve, de úgy is kellett, sőt, ragasztottam be sebtapasszal. Aznap nem aludt napközben, csak ordított.

Sajnos sokszor számít, hogy mikor alszik el, hánykor kel napközben, ha dolgunk, programunk, találkozónk van, nincs idő 1,5-2 órás műsorokra. Ha nem alszik semmit napközben, nyűgös, kezelhetetlen.

2019. aug. 16. 12:06
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Napközben is ez megy? Azt hittem, csak este. Ez így gáz, igenis be kell vállalni a műsort párszor. Mi lesz az oviban?
2019. aug. 16. 12:08
 7/17 anonim ***** válasza:
97%
1. vagyok. Még azt javasolnám, hogy Apuka vagy Nagymama (aki könnyebben tud otthon maradni) vállaljanak be egy hetet, és ők altassák el delután. Addig te menj el otthonról. Így a délutáni ciciről le fog szokni. Az estinél pedig (ha délután már sikerült leszokni) akkor szintén el kell ezt játszani, Apuka altassa és nincs cici, elfogyott.
2019. aug. 16. 12:20
 8/17 anonim ***** válasza:
75%

Jesszus, ez komoly?? 3 évesen már rég le kellett volna szoktatni, majd az oviba is bemész szoptatni?!

Hogy szoktasd le? Egyszerű, többet nem adsz neki cicit. Sír, ordít? Hát hajrá, csak tessék, majd lenyugszik és felfogja, hogy nem mindig az van, amit ő akar. Nehogy már egy 3 éves akaratoskodjon és diktáljon!

2019. aug. 16. 12:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Legyen pár napotok, amikor nincs kötött program, hanem lesz ami lesz. Ez alatt a pár nap alatt túl lehet lenni az egészen, ennyi áldozatot azért hozhatsz.
2019. aug. 16. 13:19
 10/17 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is vállald be azt a pár nap műsort, mert pl az oviban nagy gondok lesznek. Inkább ne tervezz programot 2 hétig, kb annyi idő alatt el fogja hagyni és elfogadja, hogy nincs. A hiszti azért van, mert tudja, hogy így engedsz.
2019. aug. 16. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!