3 éves fiú csak cicivel alszik el?
Köszönöm a válaszokat! Igen, tudom, már le kellett volna szoktatnom, de eddig semmilyen praktika nem jött be. Megbeszélés sem, nagyon makacs, akaratos, pedig borzasztó okos fiú us. Kentem már be ecettel, kb. 1 éve, de úgy is kellett, sőt, ragasztottam be sebtapasszal. Aznap nem aludt napközben, csak ordított.
Sajnos sokszor számít, hogy mikor alszik el, hánykor kel napközben, ha dolgunk, programunk, találkozónk van, nincs idő 1,5-2 órás műsorokra. Ha nem alszik semmit napközben, nyűgös, kezelhetetlen.
Jesszus, ez komoly?? 3 évesen már rég le kellett volna szoktatni, majd az oviba is bemész szoptatni?!
Hogy szoktasd le? Egyszerű, többet nem adsz neki cicit. Sír, ordít? Hát hajrá, csak tessék, majd lenyugszik és felfogja, hogy nem mindig az van, amit ő akar. Nehogy már egy 3 éves akaratoskodjon és diktáljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!