Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Írjatok, akik lefogytatok a...

Írjatok, akik lefogytatok a Norbi duci tréninggel? Részleteket alább írtam.

Figyelt kérdés
120 kilós lány vagyok, elegem van mindenből, a fél életemet végigfogyókúráztam. Volt 90 napos (nem használt), Atkins (3 hónap alatt 10 kiló serdülőkoromban, azóta se sikerült utánozni), LifeTilt (ez egy átverés, és drága), próbáltam vegán lenni (egy hétig), szóval elegem van mindenből. Norbiról csak rosszat olvastam eddig, mint üzletemberről, és a facebookon is láttam pár bunkó bejegyzését, amiben kigúnyolta a dagadt nőket, ezért kerültem. Eddig,mert be kell látnom, hogy ezt még nem próbáltam, hiába népszerű. A kérdésem az, hogy lehetségem 3-4 hónap alatt 20-25 kilót leadnom, hogy nyárra ne szenvedjek annyira a dög melegben, és meg bírjak tenni két lépést? Mert mozogni azt nem tudok, egy kilométer sétától is teljesen kivagyok. Futni sose tudtam, vékonyan se, kiköpöm a tüdőm, így meg pláne, inkább menjen el a busz az orrom előtt. Szóval, van, aki lefogyott így, és ha igen, írnátok a tapasztalataitokat?

2018. febr. 11. 02:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Lehet szidni Norbi módszerét, én a Duci tréninggel kezdtem a mozgást 100 kilósan. Mellette csökkentettem a kalóriabevitelt. És lefogytam 20 kilót. A tréning kímélő, nagyon gyorsan már látványos eredményt hoz kezd el bátran :)Sok sikert!
okt. 25. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!