Galandférges diétánál hány kilót lehet leadni egy hónap alatt?
ez a módszer a 19. század előtti időkből való, vagy nem volt a leközlő oldal elég pontos, vagy direkt szenzációhajhász volt, mindegyis, ilyen elcseszett oldalakról ne gyűjts be információt!
én is olvastam erről, és hát azt is olvastam, hogy elég sok egészségkárosodást okozott, nem mellesleg nehéz volt megszabadulni tőle.
én biztos nem szeretnék méteres élősködőket magamban tudni, úgy, hogy komoly veszélyt jelentenek az életemre. akkor inkább dagad vagyok! (de egyébként nem vagyok az) :)
ne olvass h.üü.lye oldalakat, olyanokat, amik tele vannak mindenféle reklámmal, meg amúgy se jegyzi őket a szakma :)
"Köszönöm a válaszokat, megkérdeztem a háziorvosomat és elképedve kérdezte normális vagyok-e"
Istenem, de megnéztem volna a fejét :DDD
Alig várom, hogy gyakorló orvos legyek, és ehhez hasonló kérdésekkel keressenek betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!